lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Biovita MaxBlend-1800 est eun blender foarte practic si util in orice bucatarie, fiind construit din materiale de calitate ce asigura o buna rezistenta si performante excelente in timp. Poate fi o alternativa inspirata pentru orice gospodina, insa pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Blender-ul Biovita MaxBlend-1800 prezinta o putere de 1800 W si este prevazut cu un vas din sticla cu capacitatea de 1.5 litri. Inregistreaza 22.000-24.000 de rotatii pe minut si poate marunti eficient si ingrediente mai tari, inclusiv cuburi de gheata.

De asemenea, include mai multe programe predefinite cu ajutorul carora puteti prepara diverse retete de smoothie-uri, supe crema, piureuri, shake-uri si asa mai departe. Piciorusele din silicon asigura produsului o buna stabilitate pe masa de lucru, prevenind alunecarea sa.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare sigur, beneficiind de functia de oprire automata, in cazul in care este suprasolicitat. In final, aparatul este foarte usor de curatat si de folosit, piesele de demonteaza usor putand fi spalate rapid.

Dimensiunile produsului sunt de 39.5 cm inaltime, 19 cm lungime si 17 cm adancime, avand o greutate de 4.7 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Blender-ul Biovita MaxBlend-1800 este un aparat foarte practic si util in orice bucatarie, ce asigura un mod de functionare sigur si eficient. Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta si declara ca pentru nevoile sale, a fost exact ceea ce trebuia. Aparatul marunteste foarte bine ingredientele si omogenizeaza perfect continutul, vasul din dotare este suficient de mare si rezistent, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Astfel, il recomanda mai departe si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Biovita MaxBlend-1800

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Vas din sticla rezistent
  • Porgrame prestabilite
  • Usor de folosit
  • Siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *