joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Beko DU7133GA0

Atunci cand spatiul reprezinta o problema si chiar nu ai unde intinde rufele, iti recomandam sa iei in calcul varianta unui uscator de rufe. De aceea, dorim sa discutam in continuare despre uscatorul de rufe Beko DU7133GA0 pentru a verifica daca este un produs ce merita achizitionat si daca reuseste sa ajunga la nivelul asteptarilor tale.

Design

Din punct de vedere estetic, putem spune ca este similar cu o masina de spalat rufe, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control, fiind destul de prietenos. In dreapta, se afla display-ul LED ce ofera informatii destul de explicite, fiind aprinse led-uri mici in dreptul fiecarui simbol. Mai mult decat atat, va fi afisat intotdeauna timpul ramas, pana ce programul se va incheia.

Masoara 60.9 cm latime, 84.6 cm inaltime si 59.5 cm adancime.

Specificatii

Beko DU7133GA0 este un uscator de rufe cu incarcare frontala ce ofera o capacitate de incarcare de 7 kg. Este incadrat in clasa de eficienta B, insa este un lucru cunoscut faptul ca uscatoarele inregistreaza un consum energetic mai mare.

Uscatorul este prevazut cu 16 programe, care se adreseaza atat tipurilor de materiale, cat si nevoilor speciale. Intre aceste programe, se afla si cel de improspatare a hainelor, pe care il consider intotdeauna bine-venit.

Prezinta sistem de siguranta impotriva copiilor care nu va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior.

In plus, atunci cand programul de uscare se va termina, vei fi avertizat acustic pentru a scoate hainele din uscator si pentru a le aseza direct in dulap.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 65 dB, un nivel pe care il consider acceptabil.

Parerea clientilor

Clientii s-au declarat multumiti de acest uscator si declara ca usuca foarte bine hainele si chiar i-a surprins in mod placut. De asemenea, au mai adaugat ca nu este prea zgomotoasa, iar programele sunt suficient de diversificate. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko DU7133GA0 este un uscator de rufe rezonabil, foarte practic, pe care il recomandam. Este suficient de incapator, usuca extrem de bine hainele, iar programele sunt suficient de diversificate, incat sa acopere o paleta ampla de nevoi, fara a deteriora tesatura. Totodata, aici gasesti o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • numar mare de programe

Pareri CONTRA

  • consum energetic mai mare

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *