lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Trotec PAC 2000E

Atunci cand iti doresti un aparat de aer conditionat pentru toate camerele, o alternativa interesanta ar fi si aparatul de aer condtionat portabil Trotec PAC 2000E. Iti ofera posibilitatea de a revigora aerul din mai multe camere, pe rand. Sa aflam in detaliu despre ce este vorba!

Design

Din perspectiva design-ului, este un aparat dragut, ce are carcasa alba in combinatie cu argintiu, prezenta sa fiind una placuta. In partea de sus, se afla amplast un display de tip LED ce afiseaza temperatura mediului ambiant, dar sunt amplasate si alte butoane pentru functii si programe. Detine urmatoarele dimensiuni: 375 x 300 x 807 mm si cantareste 24 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2000E este prevazut cu o capacitate de 7000 BTU si reuseste sa raceasca incaperi aducandu-le pana la temperatura de 16 grade Celsius. Principalul punct forte al aparatului este, cu siguranta, faptul ca este mobil si poate fi mutat dintr-o incapere in alta. Avand in vedere capacitatea sa, poate fi folosit pentru incaperi de pana la 24 mp.

Din perspectiva consumui de energie, aparatul a fost incadrat in clasa A, inregistrand un consum maxim de 790 W pe ora la racire. De asemenea, detine un coeficient foarte bun EER de 2.6 pentru racire. Acesta reprezinta consumul real de energie, cu emisii de dioxdid de carbon mai scazute. Rata de eficienta energetica EER se calculeaza ca raport dintre puterea electrica consumata si puterea de racire generata. Astfel ca, un rezultat cat mai mare al raportul insemna o eficienta cat mai mare a aparatului.

Instalatia de filtrare presupune un filtru dublu pentru praf, polen si agenti alergeni.

Functia de ventilatie permite ventilarea aerului din interior in functie de doua trepte cu debite de 200 ori 330, insa fara sa modifice temperatura.

Functia de dezumidificare tine la distanta umiditatea din aer, care este principalul generator de agenti patogeni si alergeni.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca modul de functionare este excelent, face fata dormitoarelor si chiar living-urilor, recomandandu-l cu toata increderea. Produce un zgomot putin mai mare decat un aparat de aer conditionat obisnuit, insa nu reprezinta principalul reper. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2000E este un sistem de climatizare eficient, iar principalul punct forte se refera la faptul ca este mobil. In acest context, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta si astfel iti vei crea conditiile optime in toate incaperile dorite. Aici poti verifica si oferta actuala ce a fost lansata.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • aparat mobil
  • eficient
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *