lun. apr. 29th, 2024
Televizor LED Curbat Smart Samsung 55K6372Televizor LED Curbat Smart Samsung 55K6372

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung 55K6372

Esti in cautarea unui smart TV cu design modern, ercran curbat de inalta calitate si functii inteligente, de ultima generatie? Atunci trebuie sa faci cunostinta cu noul televizor LED Curbat Samsung 55K6372, care reprezinta alegerea ideala. Insa inainte de a lua orice decizie, este esential sa cunosti indeaproape produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi.

In momentul actual, pe piata exista o multitudine de optiuni, insa ideea este sa o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Noi suntem aici pentru a iti aduce articole obiective, redand informatii reale si relevante.

Design

Televizorul Samsung 55K6372 prezinta un design modern si premium, avand o curbura delicata care va determina sa ai parte de o experienta superioara de veizionare. Fara doar si poate, va reda locuintei un aspect elegant integrandu-se perfect in decor. Este de culoare neagra, avand o rama extrem de subtire ce inconjoara ecranul, dar dispune si de un stand interesant.

Televizorul este compatibil cu standul de perete VESA, asa ca daca vei dori sa il amplasezi pe perete, poti face acest lucru fara nicio problema.

Dimensiunile televizorului sunt de 78.86 x 124 x 29.3 cm, cu stand si o greutate de aproximativ 17.1 kg.

Specificatii

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 55K6372 face parte din gama 2016, avand o diagonala generoasa de 130 cm, adica 55 inch, o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, pentru a te bucura de o experienta vizuala cat mai calitativa. Raportul de aspect al imaginii este de 16:9 si detine o serie de caracteristici superioare de imagine precum HyperReal Engine, Micro Dimming Pro, Motion Rate 100, PQI 800, Wide Colour Enhancer si Auto Depth Enhancer.

Astfel, televizorul va reusi sa afiseze imagini clare Full HD cu culori cat mai vii si naturale, din aproape orice pozitie.

Functia Micro Dimming Pro are capacitatea de a reproduce nuante intense de negru si nuante pure de alb, pentru o claritate cat mai mare si un contrast imbunatatit.

Functia Wide Colour Enchancer foloseste un algoritm avansat, pentru o imbunatatire reala a calitatii imaginii, pentru a dezvalui cele mai ascunse detalii si pentru rularea unor imagini viu colorate si naturale.

Sistemul audio este format din doua difuzoare stereo incorporate de maxim 10 W fiecare, prezentand tehnologii DTS si Dolby Digital Plus, pentru un sunet puternic si captivant.

De asemenea, poti incerca experienta SMART cu sistemul de operare Tizen, televizorul avand interfata intuitiva, fiind asigurat un timp mai mic de pornire si acces la Live TV, dar si navigare mai facila pe internet, totul datorita procesului puternic Quard Core.

Nu lipseste nici tuneru digital incorporat DVB-T, DVB-C, alaturi de slotul CI+, determinand o buna receptionare a transmisiilor TV digitale sau HDTV, fara a mai fi necesara prezenta decordorului extern.

Accesoriile incluse sunt:

  • Cablu de alimentare
  • Manual de utilizare
  • Telecomanda Smart TM1640A

Parerea clientilor

Clientii au spus ca sunt extrem de multumiti de produs, din toate perspectivele. Culorile pe care le afiseaza sunt vii, imaginile clare, functiile Smart isi fac treaba excelent. Il recomanda cu incredere si sustin ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 55K6372, 138 cm, Full HD este un electrocasnic excelent, pe care merita sa il achizitonati cu incredere. Afiseaza imagini de inalta claritate, navigarea pe internet este foarte facila, iar design-ul este minunat. Pentru mai multe detalii si o oferta accesibila, intrati aici.

Atentie! Daca nu te deranjeaza cateva zgarieturi, poti face economie. Consulta oferta produselor resigilate aici, dedesubtul imaginilor de prezentare. Beneficiezi de aceeasi garantie de 24 de luni.

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *