lun. apr. 29th, 2024
Cuptor incorporabil SAMSUNG NV70K1340BS/OLCuptor incorporabil SAMSUNG NV70K1340BS/OL

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung NV70K1340BS/OL

Fiindca in ultima perioada de timp, incorporabilele au castigat din ce in ce mai multe teren, iar clasicul aragaz a fost inlocuit cu plita si cuptor achizitionate separat, este esential ca mai intai de toate, sa fim convinsi ca ceea ce cumparam ne reprezinta intocmai nevoile. In acest sens, va prezentam un model de cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, pentru care voi veti fi cei care decideti la final, daca este cea mai buna achizitie sau nu.

Fara doar si poate, un cuptor fie el electric sau pe gaz, nu poate lipsi din bucataria niciun gospodine. Insa, fiecare avem asteptari diverse de la produsele pe care le achizitionam, motiv pentru care lucrurile se cam complica, insa producatorii incearca sa satisfaca nevoia fiecarui cumparator, aducand pe piata diverse modele cu functii variate. In ceele ce urmeaza, va asteptam sa cititi prezentarea pe care am facut-o, care va va aduce informatii reale si pertinente in legatura cu produsul dezbatut.

Design

Cu siguranta, este un produs foarte elegant ce se incadreaza perfect in toate tipurile de mobilier din bucataria voastra. Este de culoare argintie in combinatie cu negru, usa fiind compusa din sticla. Ca si dimensiuni, cuptorul prezinta 59.5. x 59.5 x 56.6 cm (l x L x A), in timp ce greutatea sa este de 32 de kg.

Specificatii

Samsung NV70K1340BS/OL este un model de cuptor incorporabil de clasa medie, care insumeaza o serie de caracteristici esentiale pentru un gatit practic si eficient. In ciuda faptului ca nu prezinta cele mai avansate functii, are in dotare toate elementele de baza care nu ar trebui sa lipseasca niciunui cuptor. Are o capacitate de 70 de litri, ideala pentru orice operatiune culinara.De asemenea, eficienta energetica este si ea foarte buna, fiind incadreat in clasa A.

Cuptorul prezinta alimentare electrica, drept pentru care sunt excluse din start inconvenientele pe care le cunoastem foarte bine la cuptoarele alimentate pe gaz si anume aprinderea deficitara, carentele de siguranta, coacerile lente si neuniforme, iar exemplele pot continua.

Din perspectiva functiilor, cuptorul are in dotare urmatoarele:

  • Timer – care va garanteaza ca nu veti risca sa ardeti mancarea, acesta avertizandu-va cand timpul de gatit a expirat
  • Grill – alaturi de convectia aerului fierbinte – va determina un proces de gatit corect, indeosebi cand preparati bucate mai mari de carne; in acest sens, bucatele vor fi fragede la interior si crocante la exterior
  • Incalzire superioara si inferioara – le veti selecta in functie de alimentele pe care doriti sa le preparati si de ceea ce aveti nevoie
  • Sistemul de blocare acces copii – va va da un plus de siguranta, ca micutii vostri nu vor putea deschide cuptorul si sa atinga zonele periculoase
  • Functia de autocuratare catalitica – va aborbi rezidurile din timpul coacerii, in peretii laterali, care sunt captusiti cu panouri speciale

Parerea clientilor

Cumparatorii se declara mai mult decat multumiti de cuptor si de modul in care acesta isi face treaba. Subliniaza faptul ca reuseste sa realizeze o coacere uniforma a preparatelor, iar functiile pe care le are in dotare sunt excelente.  Nu au intampinat niciun fel de probleme cu acest cuptor, motiv pentru care il recomanda si altor persoane care sunt in cautarea unui astfel de produs.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A il consider alegerea ideala indeosebi persoanelor care prezinta un buget limitat, dar isi doresc un produs de calitate buna, care sa isi faca treaba intr-un mod cat mai eficient. Clientii sunt foarte incantati de acest cuptor, fapt pentru care il apreciez a fi un produs de incredere care isi merita banii. Pentru a consulta o oferta, va invit sa apasati aici pentru a verifica pretul actual.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • grill, timer
  • autocuratare
  • capacitate mare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • lipsa rotisor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *