sâm. apr. 27th, 2024
Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM5500Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM5500

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light 42DM5500

Televizorul Star-Light 42DM5500 vine cu un raport calitate/pret foarte accesibil si, de ce nu, ar putea deveni o optiune in alegerea voastra. Insa, inainte de toate, este esential sa fiti cat mai bine informati si sa cunoasteti in detaliu produsul pe care il urmariti sa il achizitionati.

In ciuda faptului ca Star-Light este un brad relativ recent aparut pe piata romaneasca, acesta se bucura de un succes considerabil, definindu-se prin produsele sale la preturi accesibile. Altfel spus, se adreseaza si unor bugete mai restranse, dar care isi doresc un produs care sa se muleze asteptarilor. In continuare, vom realiza o descriere mai ampla a produsului in cauza, pentru a reusi sa va formati o parere generala.

Design

Televizorul Star-Light 42DM5500 vine cu un design simplu, dar in acelasi timp elegant, avand o diagonala generoasa de 107 cm. Odata ce l-ati scos din cutie, veti observa ca design-ul este foarte similar cu cel al televizoarelor din portofoliul producatorilor premium. Este fabricat din plastic, este subtire si usor, fiind in totalitate negru. Rama ce il incojoara este ingusta, astfel permitand mai mult spatiu display-ului. Prezinta doua picioruse care reprezinta suportul pentru masa, putand fi montate separat. Este compatibil VESA, astfel ca se poata monta foarte usor pe perete, iar acest lucru implica achizitionarea separata a unui suport special. Este ideala pentru o camera normala de apartament, dar si pentru un living modern si spatios. Ca si dimensiuni, acesta prezinta 971 x 566 x 90 mm.

Specificatii

Televizorul LED Star-Light 42DM5500 este de tipul non smart TV si face parte din gama 201C6. Poate fi utilizat si ca monitor pentru calculatorul dumneavoastra, pentru laptop sau chiar ca si consola de gaming. Rezolutia FULL HD este de maxim 1920 x 1080 pixeli, ideale pentru a va bucura de imagini clare, de inalta calitate, dar si de culori vii si naturale.

Timpul de raspuns este, de asemenea, redus, de 8.5 ms, astfel ca imaginile vor fi redate in mod cursiv, realitatea miscarilor naturale fiind de inalta calitate.

Televizorul dispune de un tuner digital incorporat si de slotul CI +, fiind benefice pentru receptionarea transmisiilor YV digitala sau de inalta calitate (HDTV), fara a mai fi nevoie de un decodor extern, fapt ce nu mai depinde de distribuitorul de televiziune prin cablu.

Alte caracteristici speciale, ar mai fi progressive Scan, Sleep Timer si Teletext despre care am mai mentionat si in articolele precedente. Puterea consumata este de 80 W.

Accesoriile care insotesc acest model de televizor sunt, ca de obicei, telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare.

Parerea clientilor

Ca de fiecare data, nu am uitat sa analizam nici parerea clientilor, astfel ca va vom prezenta pe scurt ceea ce considera ei despre produsul pe care l-au achizitionat deja din propria experienta. Acestia considera produsul ca fiind acceptabil din punct de vedere calitativ. Nu performeaza la niciun capitol, insa imaginile si sunetul sunt decente. Insa avand in vedere pretul mic la care il puteti achizitiona, functioneaza in regula.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 42DM5500, 107 cm, Full HD este un produs in general care se adreseaza celor care nu prezinta un buget foarte mare. Nu exceleaza, insa functioneaza bine ca si functii de baza. Aici gasiti mai multe detalii si puteti consulta o oferta foarte buna.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • pret rezonabil
  • imagini clare

Pareri CONTRA

  • lipsa functii Smart

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *