Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Deerma DX118C este un aspirator vertical 2-in-1 foarte practic si usor de manevrat, excelent chiar si pentru un apartament. Poate fi o varianta la indemana oricui, dar pentru inceput va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul vertical 2-in-1 Deerma DX118C prezinta o putere de aspirare de pana la 1600 Pa si include trei perii interschimbabile pentru a putea fi folosit sub diverse forme. Beneficiaza de un design usor si ergonomic, ceea ce face ca aparatul sa fie usor de manevrat si sa poata curata fiecare colt al casei. Puteti folosi acest aparat in doua  moduri si anume: ca aspirator vertical si ca aspirator de mana. Astfel, aveti posibilitatea de a curata mai usor podele, sertare, rafturi si asa mai departe, iar ridicarea lui nu mai reprezinta o problema.

Asa cum spuneam anterior, aspiratorul vine la pachet cu trei perii. Peria de pardoseala care isi face treaba excelent pe orice fel de suprafata, curatand foarte bine si laminatul, faianta ori chiar covoarele. Este usor de folosit si foarte convenabila. Aluneca usor pe podea si are o grosime de doar 5 cm, dar si o raza de pivotare de 90 de grade, ceea ce face sa poata patrunde in fiecare colt al casei. In acelasi timp, peria plata este excelenta pentru a aspira mobilier sau tesaturile, iar peria triunghiulara este potrivita pentru perdele si alte materiale curatand foarte bine praful, parul si blana.

Aspiratorul include motor destul de puternic ce atinge pana la 28.000 de rotatii pe minut, astfel ca puterea de aspirare este suficient de mare incat sa capteze eficient murdaria.

Deerma DX118C este excelent pentru a aspira intreaga locuinta, iar cablului de alimentare cu o lungime de 5 metri ofera o flexibilitate excelenta. Mai mult decat atat, a fost prevaut cu filtru HEPA care filtreaza foarte bine praful si poate fi curatat direct sub jetul de apa. In plus, murdaria este colectata intr-un recipient suficient de spatios, de 1.2 litri, care se goleste simplu si rapid printr-o simpla apasare de buton.

Un alt avantaj se refera la usurinta cu care poate fi depozitat. Amplasati-l doar pe perete si nu va ocupa mult spatiu in casa.

Deerma DX118C

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul vertical 2-in-1 Deerma DX118C este un model foarte practic si convenabil ca pret, ce poate fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca isi face treaba eficient, aspirand bine murdaria, timp in care este usor de manevrat. De asemenea, intretinerea sa este foarte simpla, iar accesoriile extrem de practice. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Deerma DX118C

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Aspirator vertical si aspirator de mana
  • Usor de manevrat
  • 3 accesorii utile
  • Filtru HEPA

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *