mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light Airfryer DAFB-5020BL este o friteuza digitala ce permite prepararea alimentelor fara ulei, adica intr-un mod mult mai sanatos si totusi foarte gustos. Puteti pregati cu ajutorul acestui dispozitiv o multitudine de feluri de mancare de la cartofi prajiti, carne, calamar pane, bulete de cascaval si asa mai departe. In plus, va simplifica munca intrucat se ocupa de intreg procesul culinar in mod automat.

Friteuza digitala Star-Light Airfryer DAFB-5020BL prezinta o putere de 2000 W reusind sa atinga in timp util temperatura dorita. Pune la dispozitie o capacitate generoasa de 5 litri ceea ce permite pregatirea a peste 1 kg de alimente. Totodata, este prevazut cu un termostat reglabil ce permite setarea temperaturii dorite in functie de tipul alimentelor pe care le preparati. Aceasta poate fi reglata in intervalul 80-200 de grade Celsius.

De asemenea, friteuza pune la dispozitie 8 programe presetabilite care vor optimiza procesul culinar, printre care: cartofi prajiti, friptura la gratar, pui, creveti, vita, prajitura, legume ori peste. In plus, aparatul vine la pachet si cu un cos suplimentar destinat prajiturilor, prevazut cu invelis neaderent pentru o coacere buna.

Pentru o functionare sigura, dispozitivul contine protectie la supraincalzire si manere reci, astfel ca riscul accidentarii este aproape inexistent.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza Star-Light Airfryer DAFB-5020BL este un dispozitiv care va poate fi de un real folos in bucatarie, ce ajuta la prepararea mai sanatoasa a mancarii spre deosebire de friteuza clasica, asigurand un proces culinar optimizat. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model foarte spatios, usor de setat, dar si de intretinut, intrucat mancarea preparata cu ajutorul sau capata un gust absolut delicios. Au pregatit tot feluri de tipuri de mancare si de fiecare data au fost incantati de rezultatul obtinut. Sunt de parere ca au facut o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Star-Light Airfryer DAFB-5020BL

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • 8 programe de gatit
  • Termostat reglare temperatura
  • Design elegant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *