sâm. apr. 27th, 2024
Star-Light CF-86APStar-Light CF-86AP

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light CF-86AP

Sunteti in cautarea unui congelator care sa va fie mereu la indemana si sa isi faca treaba exact asa cum trebuie si promite? Star-Light CF-86AP  s-ar putea sa fie o optiune foarte tentanta indiferent ca doriti pentru propria bucatarie care are un design modern si elegant ori clasic, sau chiar daca sunteti in cautarea unui congelator pentru un local. Produsul va face fata cu brio oricarei locatii unde va fi utilizat, iar acest lucru nu va fi un impediment.

Aparatele frigorifice fac pac parte din gama de electrocasnice care sunt un mast have, deci nu pot lipsi din bucataria nimanui. Dar cu cat este mai vitala prezenta lor, cu atat trebuie sa fim mai convinsi ca produsul reuseste sa satisfaca fiecare nevoie pe care o avem. In acest caz, trebuie sa ne asiguram, per total, ca noul congelator pe care il vom achitiona va fi un produs care va pastra alimentele in siguranta si nu va crea probleme. Dorim sa va oferim un mic ajutor si sa va facem o descriere obiectiva a modelului de congelator Star-Light CF-86AP.

Design

Din perpectiva design-ului, consider a fi un produs simplu, care se incadreaza in toate tipurile de bucatarii. El bine ca o completare a frigiderului sau a combinei pe care o aveti deja, pentru ca, cel mai sigur, doriti un plus de spatiu pentru a congela alimentele si in acest moment, aparatul pe care il detineti nu va permite acest lucru. Este de culoare alba, iar pe usa este inscriptionat numele marcii. Deschiderea este standard in partea dreapta, iar usa este reversibila, astel o puteti regla cum veti dori si cum va este necesar. Manerul este incoporat, ceea ce ii da un plus de eleganta produsului. Dimensiunile prezentate sunt 85 x 55.3 x 57.4 cm (l x L x A) si o greutate de 29.25 kg.

Specificatii

Producatorul de electrocasnice Star-Light este destul de renumit pentru produsele la preturi accesibile pe care le are in portofoliu. Astfel, acestea se adreseaza si unor bugete limitate, dar care vor beneficia de produse fiabile si de incredere. Volumul total al congelatorului Star-Light CF-86AP este de 86 l si prezinta un consum anual de energie electrica de 175 kWh, fiind incadrat la clasa de eficienta energetica A+. Consumul inregistrat in decursul a 24 de ore este de 0.48 kWh.

Congelatorul prezinta o compartimentare foarte buna, care vine in ajutorul vostru, fiind organizat pe trei compartimente care la randul lor, sunt prevauzte cu rafturi glisante ce vor putea fi manevrate cu foarte multa usurinta. Prin urmare, veti putea depozita alimente precum carne, legume, fructe si asa mai departe. De asemenea, foarte importanta, mi s-a parut de precizat faptul ca acest compartimente sunt inchise cu usi separate, iar in acest fel veti putea depozita tot felul de alimente fara a imprumuta mirosuri ceea ce ar provoca un disconfort mare. Temperatura la care veti dori sa depozitati alimentele va fi setata de voi prin intermediul unui termostat localizat in interiorul congelatorului.

Functionalitatea produsului este apreciata, in primul rand, in functie de agentul de racire R600a pe care il are in dotare, dar si de clasa climatica N-ST unde este pozitionata, iar aceste doua aspecte determina si imbunatatirea performantei congelatorului. Acesta va fi capabil sa congeleze timp de 24 ore 4 kg, dar nici nu va deranja in timpul functionarii, caci nivelul de zgomot maxim atins este de 42 dB. Sistemul de dezghetare se va face manual.

Parerea clientilor

De fiecare data, ni se pare important sa ascultam si alte pareri, poate mai bine documentate si in cunostinta de cauza, de aceea va vom prezenta o parere generala. Cumparatorii s-au aratat incantati de achizitia facuta, iar printre principalele aspecte de care sunt mai mult decat multumiti ar fi faptul ca sertarele sunt incapatoare, consumul de energie electrica si zgomotul produs sunt reduse, iar raportul calitate/-pret este mai mult decat excelent. Niciun utilizator nu a intampinat probleme de functionalitate, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere care merita banii.

Concluzie

Congelator Star-Light CF-86AP, 86 l, 3 Sertare, Clasa A+, H 85 cm, Alb este un produs excelent daca luam in considerare performantele sale, dar si raportul calitate/pret. Se adreseaza chiar si unor bugete mai restranse, iar in urma parerile actualilor cumparatori, constat multumirea pe care le-a adus-o acest produs. In cazul in care sunteti interesati sa o consultati o oferta excelenta, aici o veti putea vizualiza.

 

8.6

Pret

8.9/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • usor de transportat
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lipsa functie No Frost

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *