lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko MGC20100W este un cuptor cu microunde despre care pot spune ca se bucura de o popularitate foarte  mare in randul cumparatorilor, fiind un model extrem de bine vandut. Probabil, acest lucru se datoreaza raportului calitate-pret care este unul extrem de avantajos, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100W este prevazut cu o putere de 700 W, in timp ce puterea grill-ului ajunge pana la 900 W. Ofera o capacitate de 20 de litri , astfel ca veti putea adauga vase cu diametrul de pana la 24.5 cm. Totodata, beneficiaza de cinci trepte de putere ce pot fi reglate prin intermediul panoului de control amplasat in lateral si prevazut cu doua butoane rotative.

Nivelul scazut de putere este potrivit pentru topirea untului, ciocolatei, inghetatei sau cresterea aluatului cu drojdie.

Nivelul decongelare permite decongelarea tuturor sortimentelor de produse scoase direct din congelator.

Nivelul mediu-scazut este ideal pentru topirea mairapida a untului, ciocolatei si a altor alimente.

Nivelul mediu este recomandat pentru prepararea torturilor, prajiturilor, supei si orezului.

Nivelul ridicat este util pentru apa clocotita, carnea toocata,a prepararea puiului, curcanului, pestelui si legumelor, dar si prepararea carnii taiate subtire.

Functia Timer ne ajuta sa reglam usor timpul in care alimentele sa fie gata. La final, dupa ce timpul prestabilit s-a scurs, aparatul se opreste automat. In plus, se activeaza semnalul sonor pentru a ne avertiza ca putem scoate alimentele din interior.

Din punct de vedere estetic, este un aparat foarte simplu, prevazut cu o carcasa alba, fara elemente care sa iasa in evidenta. Este usor de intretinut, atat interior, cat si exterior. Este suficient ca periodic sa curatati interiorul cu o laveta umeda pentru a nu permite murdariei sa adere, dar mai ales, bacteriilor sa se dezvolte. Dimensiunile acesstui produs sunt de 45.2 cm latime, 26.2 cm adancime si 35.3 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko MGC20100W este un cuptor cu microunde simplu, dar cu care va puteti face treaba fara probleme, fie acasa, fie la birou. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de acest produs o parte dintre ei achizitionandu-l acasa, iar altii pentru a isi incalzi mancarea la birou. In ambele cazuri sunt multumiti de modul in care functioneaza si isi face treaba, sustinand ca incalzeste foarte reped mancarea. Nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, fiind un model destul de mic, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko MGC20100W

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer, Grill
  • 5 trepte de putere
  • Semnal sonor

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *