lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung FG87SUB/BOL este un cuptor cu microunde foarte bun ceofera o capacitate destul de mare, cu ajutorul caruia puteti incalzi mai rapid mancarea. Este un model realizat din materiale de calitate, oferind un design foarteelegant si placut, incadrandu-se perfect in orice fel de bucutarie.

Cuptorul cu microunde Samsung FG87SUB/BOL este prevazut cu o putere de 800 W si dispune de 6 trepte de putere. Interiorul cuptorului este realizat din ceramica fiind usor de intretinut, fiindca murdaria nu adera pe suprafata sa. In plus, beneficiaza de curatare cu aburi care face ca intretinerea aparatului sa fie si mai simpla. Panoul de control se afla in partea laterala a aparatului si beneficiaza de display prin intermediul caruia puteti verifica durata programelor, dar si butoane touch ce permit activarea functiilor dorite.

De asemenea, prezinta o serie de functii foarte interesante, precum functia pizza, grill sau functia de dezghetare. Practic, veti putea dezgheta foarte rapid si usor alimentele direct scoase de la congelator. Modul Eco permite economisirea energiei in modul standby cu pana la 40%. In acelasi timp, functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. La finalul programului in derulare, aparatul emite un semnal sonor.

Pachetul contine o tava, un suport de sarma, un accesoriu pentru curatare cu aburi, un autocolant cu indicatii rapid si kitul. Dimensiunile aparatului sunt de 48.9 cm latime, 36 cm adancime, respectiv 27.5 cm inaltime, avand o greutate de 14.5 kg. Pot fi introduse vase cu un diametru de pana la 28.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Cuptorul cu microunde Samsung FG87SUB/BOL este un model foarte bun, realizat din materiale de calitate, fiind eficient si usor de folosit. Cumparatorii actuali sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, fiindca reuseste sa incalzeasca simplu si rapid mancarea, este spatios, iar functiile din dotare sunt destul de variate. In plus, s-a incadrat perfect in mobila si arata foarte bine. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Samsung FG87SUB/BOL

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • Dezghetare, Pizza, Mod Eco
  • Curatare cu aburi
  • Blocare acces copii

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *