Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este o plita care, in mare parte, isi face treaba foarte bine, dar care trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de intretinere. In general, prefer sa fiu foarte atenta cu electrocasnicele si sa aleg solutille potrivite pentru intretinerea lor, cu atat mai mult daca discutam despre o plita din inox sau chiar din sticla.

Plita Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este realizata din inox, iar pentru curatarea ei as recomanda utilizarea unei carpe moi din bumbac care sa previna zgarierea ei. Atunci cand este necesar, folosesc un burete moale si o solutie speciala pentru intretinerea plitelor din inox. In principiu, atunci cand gatesc prefer sa o protejez cu o folie de aluminiu.

Totodata, plita este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul opririi accidentale. In plus, la nivelul fiecarui buton a fost implementat sistemul de aprindere electrica.

De asemenea, dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, un arzator normal, un arzator mare si un arzator WoK. Personal, apreciez foarte mult faptul ca producatorii s-au gandit sa implementeze si acest arzator cu flacara dubla, WoK, pentru ca pur si simplu procesul culinar este optimizat si ne va ajuta sa preparam mai rapid mancarea. Puterea dezvoltata de arzatorul mic este de 1 kW, de cel normal 1.65 kW, cel mare 2.6 kW, iar Wok 3.6 kW. Cele doua gratare din dotare ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

In plus, prezinta un design foarte placut, fiind de culoare argintie va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier si electrocasnicelor. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora pornim arzatoarele, iar in dreptul fiecaruia exista cate o schita prin care sa ne dam seama mai rapid carui arzator corespunde. Dimensiunile plitei sunt de 4.1 x 65 x 51 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca este foarte eficienta, intrucat arzatoarele sunt foarte puternice, iar procesul culinar se desfasoara mult mai rapid. Arata bine foarte bine, insa atrag atentia asupra faptului ca trebuie curatata cu deosebit de multa atentie si grija pentru ca se poate zgaria destul de usor. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este o plita incorporabila care isi face treaba exemplar, singura observatie pe care as face-o ar fi faptul ca trebuie sa ii acordam o atentie mai mare atunci cand o curatam astfel incat sa nu o zgariem. In rest nu am ce sa ii reprosez si consider ca merita banii.

Review pe scurt: Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Arzatoare puternice
  • Arzator Wok
  • Sistem de siguranta
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Se poate zgaria destul de usor daca nu suntem atenti

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *