lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch MUM58224 este un robot de bucatarie foarte util in multe activitati culinare, iar din punctul meu de vedere, un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospdine. Produsele Bosch nu fac rabat de la calitate, iar acest robot este inca un exemplu bun in acest sens.

Robotul de bucatarie Bosch MUM58224 este prevazut cu o putere 1000 W si 7 trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de situatia data. Bolul din dotare realziat din inox ofera o capacitate generoasa de 3.9 litri, ceea ce inseamna ca putem preagti pana la 2.7 kg de amestec pentru prajituri sau 1.9 kg de luat. Datorita functiei Easy Arm Lift permite utilizarea mai usoara si comoda a aparatului datorita bratului rabatabil.

De asemenea, sistemul 3D Planetary Mixing, ingredietenele sunt ametecate mai rapid, beneficiind de o miscare unica de amestecare in 3 dimensiuni simultan. Printre accesoriile din dotare se numara spiralele pentru framantarea aluatului, telurile pentru batere si ametecare, accesoriul pentru razuit cu tri discuri, masina de tocat carne, capac transparent pentu vasul de mixare ce beneficiaza si de un orificiu de umplere. Prin urmare, putem pregati tot felul de retete cu ajutorul sau, putem bate oua, pregati sosuri, creme, piureuri, aluaturi, putem bate albusuri, toca carne si asa mai departe.

Ofera un nivel de siguranta ridicat, beneficiind de protectie la supraincalzire, dar si protectie electronica impotriva reporniii accidentale. In plus, piciorusele din cauciu cu ventuza ofera o stabilitate excelenta in timpul functionarii.

Robotul beneficiaza de un design modern, in partea de sus fiind amplasat panoul de control prin intermediul caruia putem porni aparatul si modifica treapta de viteza. Dimensiunile acestuia sunt de 28.2 x 28 x 27.1 cm (W x D x H) si cantareste 6.6 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat, iar acest lucru era de asteptat, din punctul meu de vedere. Acestia declara ca este foarte eficient si pana acum si-au facut treaba extrem de bine cu el. Este rezistent, usor de folosit si practic in  multe activitati culinare. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Bosch MUM58224 este un robot de bucatarie foarte bun, a carui eficienta poate fi chiar peste asteptarile multora, motiv pentru care il recomand cu toata increderea. Este realizat din materiale de calitate, ceea ce ii asigura performante pe masura si o buna rezistenta in timp. Este o achizitie reusita de care toti clientii au fost incantati.

Review pe scurt: Bosch MUM58224

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functii multiple
  • Realizat din materiale de calitate
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *