Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Philips Daily Collection HR2106/00 este un blender util in orice bucatarie construit din materiale de calitate, foarte rezistent, despre care am ales sa discutam astazi. Din punctul meu de vedere, un blender nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, insa diferentele dintre modelele deja existente pe piata fac referire la calitatea materialelor si functiile din dotare.

Modelul in discutie a fost echipat cu un motor destul de puternic, de 400 W, asigurand o amestecare usoara si rapida. Lamele ProBlend taie eficient ingredientele si omogenizeaza bine continutul. Recipientul din dotare este realizat din sticla de inalta calitate, oferind o capacitate suficient de mare, de 1.5 litri.

De asemenea, aparatul detine si un tocator fin pentru a marunti alimentele moi, cum ar fi plantele aromatice, ceapa, carne si chili. Beneficiaza de mai multe viteze pe care le adaptam in functie de tipul continului. Pentru o amestecare mai rapida si mai buna putem activa modul Impulse.

Datorita noului design al gurii de scurgere, continutul nu se va mai scurge si pe langa pahar. In plus, ofera siguranta in utilizare datorita indicatorului de blocare ce te va instiinta atunci cand aparatul poate fi utilizat in siguranta. In plus, fiecare piesa detasabila poate fi spalata fara probleme in masina de vase.

In acelasi timp, prezinta un design simplu si modern, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu gri. Central, se afla un buton rotativ prin intermediul caruia putem alege treapta de putere dorita. In plus, nu ocupa mult spatiu fiindca este un aparat de dimensiuni reduse.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul de funcitonare al acestui produs si declara ca materialele din care au fost realizat sunt consistente, de calitate, iar faptul ca recipientul a fost fabricat din sticla constituie un mare plus. De asemenea, este usor de intretinut, avand in vedere ca pot adauga accesoriile in masina de vase. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Philips Daily Collection HR2106/00 este un blender foarte bun, extrem de simplu de folosit si de intretinut. In principal, in perioada testelor si-a facut treaba foarte bine, preparand smoothie-uri, cocktail-uri, piureuri, supa crema, tocat ceapa si asa mai departe. Este intr-adevar util, iar pretul de achizitie este unul rezonabil, iar daca mai prindeti si o oferta buna de pret chiar merita achizitionat.

Pareri pe scurt: Philips Daily Collection HR2106/00

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesoriu tocator
  • Bol din sticla
  • Realizat din materiale de calitate
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *