sâm. apr. 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56 este un prajitor de paine interesant atat din perspectiva design-ul, cat si a functionalitatii. Fie ca iti place painea prajita sau mai bine rumenita, ai posibilitatea de a realiza toate setarile necesare pentru ca rezultatul sa fie intotdeauna pe placul tau.

Prajitorul de paine Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56 este prevazuta cu tehnologia de prajire rapida Retro, ceea ce inseamna ca feliile vor fi pregatite intr-un timp cu pana la 65% mai scurt decat modelele clasice. Datorita functiei lift and look, poti verifica cat de rumenite sunt feliile de paine fara sa intrerupi procesul de prajire. De asemenea, permite ajustarea nivelul de rumenire in functie de cele 6 trepte de putere puse la dispozitie.

Mai mult decat atat, aparatul vine insotit si cu un gratr pentru chifle, pe care poti sa incalzesti croissante, baghete sau covriji. Toate firimiturile care cad inevitabil in aparat, sunt colectate intr-o tavita speciala care se detaseaza foarte usor pentru a arunca la gunoi continutul. Acest lucru trebuie facut periodic.

De asemenea, beneficiaza si de functiile de decongelare sau reincalzire. In plus, daca ai pornit aparatul si intre timp te-ai razgandit cu privire la setarile realizate, il poti intrerupe oricand. Poti praji cu ajutorul sau, doua felii de paine in acelasi timp.

Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56 beneficiaza de un design retro foarte placut, de culoare cre, cu finisaje licioase. Este realizat din otel inoxidabil avand si doua fante. Nu este un aparat mare, motiv pentru care ii vei gasi foarte usor locul de depozitare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca arata foarte bine, este extrem de usor de folosit, iar materialele din care este realizat sunt intr-adevar de calitate. Prajeste bine si repede feliile de paine si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raporul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56 este un aparat care functioneaza ireprosabil, ba mai mult decat atat, si arata foarte bine. Consider ca merita achizitionat intrucat se descurca eficient, fiind usor de folosit, dar si de intretinut. Pretul de achizitie este unul corect in raport cu calitatea oferita.

Review pe scurt: Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design deosebit
  • Prajire rapida
  • Functie decongelare, reincalzire
  • Design retro

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *