Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal PowerMix HT615 este un mixer cu bol foarte eficient in orice bucatarie, cu ajutorul caruia vei putea bate albusuri de ou, framanta aluaturi si multe altele. Partea si mai interesanta este ca il poti detasa foarte usor si il poti folosi inclusiv ca mixer de mana.

Design

Mixerul beneficiaza de un design destul de simplu, avand o carcasa alba, rezistenta. In partea de sus, se afla butonul prin intermediul caruia vei porni aparatul si vei seta vitezele dorite.

Specificatii

Mixerul Tefal PowerMix HT615 este prevazut cu o putere de 500 W si 5 trepte de viteza alaturi de functia turbo care intensifica activitatea aparatului, pentru obtinerea rezultatului dorit mai rapid. In acelasi timp, beneficiaza de un bol cu capacitatea de 3.3 litri, unde poti mixa o cantatite suficient de mare de continut.

Vasul inclinat, autorotativ reuseste sa concentreze foarte bine ingredientele in vas, obtinand un continut bine omogenizat. Poti prepara la fel de bine chiar si continuturi mai mici. Ca si accesorii, beneficiaza de doua teluri din otel inoxidabil pentru a bate albusuri de ou si frisca si doua carlige pentru framantarea aluatului. Acestea se detaseaza foarte usor accesand butonul de ejectare, ulterior putand fi spalate chiar si in masina de vase.

Pareri de la clienti

Gospodinele sunt foarte multumite de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza foarte bine, atat folosit ca mixer cu bol, cat si ca mixer de mana. Este confortabil, eficient, usor de folosit si reuseste sa omogenizeze bine continutul. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Tefal PowerMix HT615 este mixer eficient care, din punctul meu de vedere, constituie un real ajutor pentru fiecare gospodina. Folosit ca mixer cu bol reuseste sa faca treaba in locul tau, in timp ce tu te poti dedica altei activitati culinare. Castigi timp pe care il poti doza altfel, iar atunci cand consideri necesar, il detasezi foarte usor pentru a il folosi pe post de mixer de mana. In consecinta, din punctul meu de vedere, acest mixer cu bol merita achizitionat.

 

Review pe scurt: Tefal PowerMix HT615

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate fi folosit si pe post de mixer de mana
  • Flexibil
  • Usor de folosit
  • Omogenizeaza eficient intreg continutul

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *