Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Rohnson R5406 este o masina de tocat rezonabila, fiind potrivita si pentru acele gospodine care nu dispun de un buget prea mare pentru a face o investitie consistenta. In principiu, este un aparat destul de ieftin, dar care este de foarte mare folos in orice bucatarie.

Design

Masina prezinta un design simplu si modern, carcasa fiind de culoare argintie in combinatie cu negru. Lateral, se afla butonul prin intermediul caruia o vei putea porni sau opri, precum vei putea activa si functia reverse. Nu este un aparat mare, motiv pentru care nu va ocupa foarte mult spatiu de depozitare.

Specificatii

Masina de tocat carne Rohnson R5406 este prevazuta cu o putere de 1300 W, as spune rezonabila, fiindca poti toca destul de bine orice continut de carne sau rosii. In momentul in care apar blocaje, va trebui sa activezi functia revese care presupune derularea in sens invers, iar aceasta se va debloca imediat.

Masina dispune de o tava din materiale plastic si un dispozitiv de impingere pentru mai multa siguranta in utilizare. In plus, este prevazuta si cu accesoriu pentru rosii cu ajutorul caruia poti prepara simplu si rapid suc de rosii  ori de cate ori ai nevoie, dar si cu accesoriu pentru carnati cu ajutorul caruia vei putea prepara carnatii preferati chiar la tine acasa. Vei vedea ca este mai simplu decat te-ai fi asteptat in cazul in care nu ai preparat niciodata pana acum carnati. Totodata, detine un disc de tocare cu diametrul de 5 mm.

Capul  de taiere se detaseaza foarte usor doar accesand un buton. Piciorusele de cauciuc ofera o stabiliate foarte mare masinii in timpul functionarii, prevenind alunecarea de pe blatul de lucru.

Toate accesoriile detasabile se pot spala fie imediat dupa  utilizare direct sub jetul de apa, fie ulterior, fara batai de cap, in masina de spalat vase.

Masina Rohnson R5406 inregistreaza un nivel al zgomotului de 85 dB, insa la acest capitol, s-ar mai fi putut lucru fiindca nu este tocmai silentioasa.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin, in mare parte, ca masina isi face treaba asa cum promite, functioneaza bine si se intretine mai usor decat s-ar fi asteptat. Poate fi folosita cu incredere si de catre persoanele mai in varsta fiindca presupune un mod de functionare foarte intuitiv. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Rohnson R5406 este o masina destul de simpla, dar cu care iti poti face treaba fara probleme, fiind foarte usor de folosit si de intretinut. Personal, apreciez faptul ca vine la pachet  cu accesoriul pentru rosii si cel pentru carnati, pe care cu siguranta le veti folosi destul de des.

Review pe scurt: Rohnson R5406

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Accesoriu rosii
  • Accesoriu carnati

Pareri CONTRA

  • Destul de zgomotoasa

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *