mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch MFQ36460 este un mixer cu bol eficient si foarte util in orice bucatarie, ce ofera un plus de flexibilitate in comparatie cu mixerele clasice. In plus, vine la pachet cu un pret de achizitie chiar avantajos, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Design

Din punct de vedere estetic, este un produs destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba. In partea de sus, se afla butoanele prin intermediul carora vei putea modifica vitezele aparatului. Totodata, nu ocupa mult spatiu de depozitare fiindca nu este un produs mare, dimensiunile acestuia fiind de 24 x 23,5 x 39,5 cm (W x D x H) si o greutate de numai 1.86 kg.

Specificatii

Mixerul Bosch MFQ36460 este prevazut cu o putere de 450 W si 5 trepte de putere alaturi de functia Turbo, care va intensifica activitatea aparatului. Este suficient de puternic, dar si silentios in acelasi timp.

Datorita manerului soft touch, aparatul va fi foarte usor de manevrat. Pentru detasarea telurilor si a spiralelor de framantat va trebui sa apesi butonul special.

Orientativ, in bolul din dotare incape 500 de grame de faina alaturi de alte ingrediente, in cazul in care doresti sa prepari aluat de paine sau pizza.

Printre accesoriile din dotare se numara doua teluri turbo, doua spirale pentru framantare si pasator. Acestea se detaseaza foarte usor si pot fi spalate chiar si in masina de vase.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un produs deosebit, care i-a ajutat extrem de mult in bucatarie. Cu ajutorul sau au reusit sa economiseasca timp important pe care l-au folosit in alt scop. In plus, apreciaza faptul ca este foarte silentios. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Bosch MFQ36460 este un mixer foarte bun, pe care il recomand cu incredere fiindca se descurca eficient, este silentios si foarte practic. In plus, nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar ori de cate ori nu am dispozitia necesara pentru a spala accesoriile folosite, le introduc imediat in masina de spalat vase.

 

Review pe scurt: Bosch MFQ36460

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de manevrat
  • Comod si flexibil
  • Functionare silentioasa

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *