lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light TEB-850BR este un prajitor de paine foarte practic si accesibil ca pret ce reuseste sa isi faca treaba fara nicio problema. Este potrivit pentru a prepara simplu si rapid micul dejun celo dargi, cu un minim de efort.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat placut, ce benficiaza de o carcasa neagra in combinatie cu rosu si argintiu. Lateral, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei alege atat nivelul de putere care, cat vei putea selecta si una dintre functiile speciale sau poti intrerupe activitatea aparatului. Totodata, este genul de aparat care nu ocupa mult spatiu de depozitare, ceea ce il face potrivit chiar si pentru bucatarii mai putin spatioase.

Specificatii

Poti praji cu ajutorul aparatului Star-Light TEB-850BR doua felii simultan. Totodata, prezinta 7 nivele de putere ce indica, practic, nivelul de rumenire al feliilor de paine adaugate. Daca iti place painea mai bine rumenita, atunci va trebui sa alegi una dintre nivelele de putere superioarea. Insa, daca preferi painea mai putin crocanta, atunci primele nivele de putere sunt ideale.

De asemenea, prajitorul beneficiaza atat de functia de reincalzirea, cat si de cea de dezghetare. Prima este utila in cazul in care ai prajit painea, insa nu ai fost pe faza sa o iei din aparat, iar aceasta s-a racit. Activand aceasta functie, feliile vor fi incalzite din nou, fara insa a fi mai mult rumenite. Pe de alta parte, functia de decongelare permite adaugarea feliilor de paine congelate, fiindca multi dintre noi obisnuiesc sa depoziteze paine la frigider, iar eu ma numar printre acele persoane.

Toate firimiturile rezultate de la paine vor fi colectate intr-o tavita pe care va trebui sa o goliti periodic, insa nu foarte des. Depinde si de frecventa cu care veti utiliza aparatul.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest aparat isi face treaba in parametrii optimi, prajeste eficient painea, simplu si rapid. Confirma faptul ca este usor de utilizat si ca prepara painea in timp util, iar faptul ca nu ocupa mult spatiu inutil pe blatul de lucru a constituit un mare avantaj. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Prajitorul de paine Star-Light TEB-850BR s-a dovedit a fi un aparat ieftin, dar eficient, asa cum sunt, de altfel, majoritatea produselor din portofoliul brandului romaneasc, Star-Light. Din punctul meu de vedere, este un produs ce merita achizitioant, fiindca presupune o invenstitie minima, dar o eficienta ridicata. In plus, nu ocupa mult spatiu in bucatarie si nu este deloc dificil de intretinut.

 

Review pe scurt: Star-Light TEB-850BR

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 trepte de putere
  • Functie de reincalzire
  • Functie de decongelare
  • Usor de depozitat si simplu de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *