Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tefal Ultrablend Cook BL962B38 este un blender de inalta calitate ce ti-ar putea fi de mare folos in bucatarie. Este prevazut cu o serie de functii si tehnologii de ultima generatie care ii sporesc eficienta, insa mai multe detalii vei afla in continuare, in cadrul acestui review.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern si foarte atragator, avand o carcasa de culoarae argintie in combinatie cu negru. Central, se afla panoul de control, in partea din fata, prevazut cu un buton rotativ mare alaturi de alte butoane mai mici, prin intermediul carora vei realiza setarile dorite. De asemenea, de mentionat este si faptul ca nu ocupa mult spatiu de depozitare pentru ca este un aparat relativ mic.

Specificatii

Blender-ul Tefal Ultrablend Cook BL962B38 este un aparat puternic prevazut cu un motor de 1300 W, fiind ideal pentru preparea sosurilor, supelor si multe alte retete simplu si rapid, chiar la tine acasa. Gratie functiei de control a temperaturii, ce elibereaza aromele si a tehnologiei Tripl’Ax asigura rezultate excelente de  mixare. In plus, aparatul este dotata cu 8 functii automate si functie de autocuratare, cu ajutorul carora poti prepara mai  simplu decat te-ai fi asteptat supe, sosuri, lapte vegetal, coulis, compot, smoothie, milkshake, existand posibilitatea chiar si de a marunti cuburi de gheata. Cele 10 trepte de viteza le poti adapta in functie de continutul pe care doresti sa il prepari.

Poti adauga atat alimente reci, cat si alimente fierbinti, gratie recipientului din sticla termorezistenta din dotare. Acesta ofera o capacitate suficient de mare de 1.5 litri si are capacitatea de a pastra toti nutrientii si vitaminele din fructele si legumele adaugate, fara pierderi in procesul de maruntire. Viteza de 450000 rotatii pe minut asigura o propulsare a muchiei lamei cu peste 460 km/h, pentru rezultate cu adevarat impresionante.

Practic, ingredientele adaugate sunt pulverizate pentru a elibera cat mai multi nutrienti. Capacul este perfect securizat, astfel ca aparatul poate fi pornit doar in momentul in care este amplasat corect. In plus, capacul pentru abur este potrivit pentru eliberarea aburului si chiar pentru adaugarea ingredientelor in timpul functionarii.

Capac Tefal Ultrablend Cook BL962B38

Accesoriile detasabile ale acestui aparat pot fi curatate foarte usor imediat dupa utilizare direct sub jetul de apa sau pot fi adaugate in masina de vase pentru o spalare ulterioara.

Pareri de la clienti

Actualii cumparatori sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca acest model isi face treaba excelent, exact asa cum s-au asteptat. Sustin ca programele sunt foarte diversificate, iar recipientul foarte rezistent. In ciuda aspectului sofisticat, le-a fost foarte usor sa se invete sa il foloseasca, panoul de control fiind foarte intuitiv. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Tefal Ultrablend Cook BL962B38 este un blender de inalta calitate, prevazut cu materiale de calitate si o eficienta pe masura. Din punctul meu de vedere, este un produs care merita fiecare banut, fiind prevazut cu o serie de functii si tehnologii avansate. Aici poti gasi oferta de pret propusa de marile magazine.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Blender
Putere (W) 1300
Capacitate 1.75 l
Trepte viteze 10

FUNCTII APARAT

Feliere Da
Maruntire Da
Zdrobire gheata Da

DETALII TEHNICE

Material bol Sticla
Material lama Inox
Culoare Negru/Argintiu

Review pe scurt: Tefal Ultrablend Cook BL962B38

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Design

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Recipient din sticla termorezistent
  • 8 programe + Functia autocuratare
  • Motor puternic
  • Tehnologia Triple'Ax

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *