lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002 este un robot de bucatarie excelent, care are capacitatea de a iti simplifica realmente munca in bucatarie si de a oferi cele mai bune rezultate. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre acest produs si sa te convingi daca este alegerea optima!

Design

Aparatul dispune de un design elegant si foarte modern, carcasa fiind de culoare neagra in combinatie cu argintiu. Lateral, se afla panoul de control sub forma unui buton rotativ de unde vei realiza ajustarile necesare. Langa acest buton, se afla butonul de deblocare brate. In plus, nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie, adaptandu-se perfect chiar si in bucatarii mai mici.

Specificatii

Robotul de bucatarie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002 este prevazut cu o putere de 2000 W si 10 trepte de viteza alaturi de functia Puls care va intensifica activitatea aparatului pentru obtinerea continutului dorit in timp util. Este un aparat multifunctional prevazut cu o serie de ustensile foarte utile si solide, realizate din inox alimentar, pentru o experienta cat mai buna.

Controlul si modul de funcitonare al aparatului sunt simple si intuitive. Este necesara conectarea accesoriului, apesi butonul de pornire si alegi una dintre cele 10 viteze in functie de reteta pe care doresti sa prepari. In continuare, aparatul va seta in mod automat viteza optima si functiile pentru rezultate cat mai bune.

Prezinta o serie de functii foarte interesante si utile gratie accesoriilor diverse din dotare. Printre acestea se numara: masina de tocat carne, carlig pentru aluat, accesoriu de framantat, tel, vas pentru blender si bol. Iti permite sa prepari astfel o gama variata de alimente, precum paine, pizza, prajituri si multe alte retete interesante. In plus, aparatul prezinta si sistem de siguranta cu micro releu termic ce intrerupe insntant functionarea aparatului in cazul supraincalzirii.

Accesoriile ajung si la baza bolului, pentr o mixare rapida si omogena. Rotatia planetara dubla ce se refera la capul robotului si ustensilele de patiserie care se rotesc in sens opus, asigura rezultate optime pentru texturi fine. Gratie bolului de 5 litri poti bate pana la 15 albusuri de ou, poti prepara pana la 50 de briose sau chiar 5 aluaturi mari de pizza sau chiar 4 paini ori 4 cozonaci. In plus, bratul liber al robotului este rabatabil si se ridica si coboara foarte simplu. Astfel, vei reusi foarte usor sa atasezi, dar si sa detasezi accesoriile.

Treptele de viteza inferioara sunt utilizate pentru a bate frisca, albusurile de ou, aluatul pentru paine sau cozonaci, amestecarea si tocarea carnii, in timp ce trepte de viteza superioara sunt folosite pentru tocarea legumelor, preparea supelor crema si a diverselor paste de legume, in timp ce functia pulse ne ajuta sa obtinem o viteza de pana la 20000 rot/min.Totodata, telul mecanic in forma de balon este util pentru prepararea unor albusuri pufoase asigurand o crestere in volum cu pana la 600%.

Capacul cu care este prevazut aparatul prezinta o gaura prin care poti adauga alimentele simplu si rapid.

Fiecare accesoriu din dotare poate fi adaugat chiar in masina de spalat vase pentru curatare. In acest fel, vei putea curata accesoriile acestuia simplu si fara efort.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest aparat isi face treaba foarte bine, fiind extrem de usor de folosit. Recunosc ca reprezinta un real ajutor in bucatarie, reusind sa le simplifice efectiv munca. Este foarte stabil si nu trepideaza precum fac alte modele. Sunt incantati de algerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002 este un aparat de mare ajutor in orice bucatarie, pe care il recomand cu incredere. Te poate ajuta in diverse activitati culinare, este foarte usor de utilizat, dar si de curatat. In plus, te poate ajuta sa scutesti timp pe care il poti doza altfel. Aici poti gasi o oferta de pret actualizata!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 2000
Kitchen Machine Da
Trepte viteze 10 + puls
Sistem anti-alunecare Da

CAPACITATE

Capacitate bol (l) 5l

ACCESORII

Acc framantat Da
Batator spuma Da
Tel Da

 

Pareri pe scurt: TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizat din materiale de calitate
  • Usor de folosit
  • Curatare facila
  • Stabil

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

3 comentarii la „Robot bucatarie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002, 2000 wati, bol inox 5 litri,negru”
  1. Am comandat un robot TT 002, l-am primit foarte prompt. Însă la recepție produs, am avut o surpriză în sensul că bolul de 5 litri, până la destinație, a mai scăzut adică in realitate are doar 4 litri. De aici decurg problemele: nu are capacitatea de 2kg. făină și în final se obține mai puțin aluat . Adică poate framanta doar 1 kg. de făină și rezultă max. 1,7 kg aluat. Spun , poate nu va fi șters, să știe toți ce vor să cumpere acest produs. Cât despre frământarea aluatului deocamdată nu am a face încă obiecții.

  2. Am achiziționat Turbotronic ProMax, dar nu am reusit sa scot capacul de prostia. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? În concluzie mă declar nemulțumită de continutul manualului de utilizare. Aceeași problemă o are și prietena mea din Focșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *