Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Beko HILG64220SW

Beko HILG64220SW este, cu siguranta, un model deosebit, iar acest lucru il putem observa inca de la primul contact vizual, care ne impresioneaza prin design-ul sau. Insa, cu siguranta, analiza nu se va incheia la acest nivel, ci vom discuta in detaliu despre produsul in cauza pentru a verifica daca eficienta sa este pe masura asteptarilor.

Design

Acest model de plita ne impresioneaza prin design-ul sau absolut deosebit si foarte modern, fiind disponibil in varianta alb. Formeaza un contrast minunat cu arzatoarele negre, in timp ce butoanele amplasate frontal sunt de culoare argintie. Desigur, in dreptul fiecarui buton se afla cate un desen ce indica arzatorul caruia ii corespunde. Aceasta plita as vedea-o potrivita incorporata intr-un blat cat mai deschis la culoare, care cu siguranta iti va lumina bucataria si iti va da senzatia de spatiu mai mare. Dimensiunile acestei plite sunt de 4.6 x 58.5 x 52.4 cm (l x L x A).

Specificatii

Plita incorporabila Beko HILG64220SW este prevazuta cu alimentarae pe gaz, drept pentru care nu puteau lipsi doua elemente importante in siguranta ta. Ne referim la sistemul de siguranta amplasat la nivelul fiecarui arzator, sub forma unor supape, ce opresc alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara se va stinge accidental. Pe de alta parte, butoanele sunt prevazute cu aprindere electrica prin scanteie.

Totodata, plita dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite, dintre care unul este mic, doua sunt de dimensiuni normale si unul mare. Arzatoarele plitei Beko HILG64220SW ofera o eficienta ridicata, reusind sa reduca timpul cu pana la 35%, dar si consumul cu gaz pana la 17%. Este ajutorul ideal ori de cate ori este grabit si vrei sa pregatesti ceva cu ajutorul sau, in timp util. Fiecare arzator este prevazut cu un gratar care permite pe de o parte curatare rapida si eficienta a zonei vecine, dar pe de alta parte, nu ofera aceeasi stabilitate precum gratarele intregi.

Recomandarea noastra este ca dupa fiecare utilizare sa cureti plita astfel incat sa se mentina in stare impecabila cat mai mult timp si nici nu te vei chinui ulterior cu depuneri de grasime, ulei uscate pe suprafata sa. In principiu, chiar nu este dificil de intretinut sticla cat timp nu permiti murdariei sa se usuce pe ea, ci actionezi prompt si rapid.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incatati de alegerea facuta si recunosc ca primul lucru care i-a atras la ea este chiar design-ul. In ceea ce priveste functionare, nu au nimic de reprosat, ci dimpotriva, se descurca senzational. Este o adevarata piesa de nadejde in bucatarie, drept pentru care apreciazaz raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko HILG64220SW este genul de plita incorporabila care stie sa imbine perfect utilul cu placutul, rezultand un produs eficient, dar si atragator din punct de vedere estetic. Ar putea fi o varianta de luat in calcul, iar aici poti gasi o oferta de pret destul de buna.

 

Review pe scurt: Beko HILG64220SW

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design deosebit
  • Arzatoare puternice
  • Gratare individuale permit curatarea locala
  • Siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *