Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Beko HIAG64225SX

Beko HIAG64225SX este o plita incorporabila ce face parte din gama entry-level a producatorului Beko, ce vine la pachet cu un pret accesibil, potrivit si pentru bugete ceva mai restranse. In continuare, vom analiza fiecare detaliu despre aceasta plita pentru a iti putea forma o parere cat mai obiectiva despre produsul in cauza.

Design

Acest model de plita este prevazuta cu un design simplu si modern, fiind realizata din inox, drept pentru care culoarea aceasteia este argintie. Este destul de usor de asortat cu celelalte piese de mobilier, dar si celelalte electrocasnice din bucatarie. Frontal, se afla cele patru butoane prin intermedul carora vei putea deschide fiecare arzator. In plus, in dreptul fiecarui buton exista cate un desen pentru a iti fi mai usor sa identifici arzatorul caruia ii corespunde respectivul buton. Totodata, acest model masoara 4.6 x 58 x 51 cm (l x L x A) .

Specificatii

Plita incorporabila Beko HIAG64225SX este prevazuta cu alimentare pe gaz, drept pentru care nu puteau lipsi o serie de sisteme care sa iti asigure un plus de siguranta. Aici ne referim la sistemul de siguranta sub forma unor supape de siguranta care vor opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. In plus, prezinta sistem de aprindere electrica a arzatoarelor incorporat in butoane, iar aprinderea acestora se realizeaza simplu si rapid.

Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare normale si un arzator mic. Acestea ofera o eficienta ridicata, cu pana la 25% mai mare decat arzatoarele normale. Totodata, timpul pe care il petreci in familia va scadea cu pana la 35% si vei folosi cu 17% mai putin. Puterea arzatorului mic este de 1 kW, cele doua normale cate 1.75 kW fiecare, iar cel mare 2.9 kW.

Gratarele sunt foarte stabile, fiind realizate din fonta, ofera un echilibru excelent vaselor in timpul gatitului. In plus, se curata si destul de usor, fie manual, fie in masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de aceasta plita si declara ca a fost o reala surpriza placuta, iar multora dintre ei le-a depasit asteptarile. Acestia sustin ca flacara este puternica pe fiecare ochi, iar apa ajunge la punctul de fierbere foarte rapid. De asemenea, in ciuda faptului ca gratarele sunt ceva mai grele, ofera o stabilitate excelenta vaselor si se curata foarte usor, ceea ce este de apreciat. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Beko HIAG64225SX este o plita incorporabila rezonabila, despre care as putea spune ca isi face treaba in parametri optimi, poate mai bine decat m-as fi asteptat, in ciuda pretul destul de mic. Clientii confirma acest lucru si este un aspect de luat in calcul, drept pentru care o recomandam cu incredere. Aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

Recenzii pe scurt: Beko HIAG64225SX

7.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Arzatoare puternice
  • Arzator Wok
  • Gratare stabile si solide
  • Gratele se curata foarte usor

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *