lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HWM-5080VA++

Heinner HWM-5080VA++ este o masina de spalat ieftina, potrivita pentru o singura persoana, avand in vedere capacitatea sa de incarcare redusa. Iar in ciuda faptului ca este unul dintre cele mai ieftine modele, acest lucru nu inseamna ca ar fi mai putin eficienta. Ei bine, pot spune ca spala hainele foarte bine, insa va propunem sa faceti cunostinta cu ea.

Design

Din punctul de vedere estetic, nu pot spune ca are elemente care sa o puna in valoare, prin urmare, dispune de o carcasa destul de simpla, de culoare alba. Frontal, se afla panoul de comanda sub forma butonului rotativ si butoane de tip push, dar si cuva unde vei adauga detergentul.

Masoara 49.7 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 54.5 kg.

Specificatii

Heinner HWM-5080VA++ dispune de o capacitate de incarcare de 5 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++. As spune o clasa destul de buna, ceea ce ar insemna un consum energetic anual de aproximativ 147 kW.

Viteza maxima de centrifugare este de 800 rpm, o valoare decenta, as spune, nu foarte mare. In principiu, cred ca ar fi suficient si te-ai descurca destul de bine in orice situatie, indiferent de materialele pe care doresti sa le speli.

Sistemul Eco Logic este eficient in optimizarea consumului de apa si detergent, dar ajusteaza si durata programului. In functie de cantitatea de haine adaugata, parametrii implicati in proces vor fi ajustati.

Masina este dotata cu 15 programe de spalare care acopera cam toate tipurile de nevoi. In opinia mea, este imposibil sa nu gasesti un program indiferent de nevoia pe care o ai.

Parerea clientilor

Utilizatorii au declarat ca isi fac treaba fara probleme cu aceasta masina de spalat si chiar nu au nevoie de mai mult. Acestia sustin ca este ideala pentru o garsoniera, cu atat mai mult cu cat nu ocupa nici prea mult spatiu. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++  este un model foarte accesibil, ideal chiar si pentru bugetele ceva mai reduse. Asigura strictul  necesar, iar in opinia mea s-ar potrivi de minute intr-o garsoniera sau pentru o persoana, avand in vedere capacitatea de 5 kg. Pentru a consulta si oferta de pret actuala, poti intra aici.

 

Review pe scurt: Heinner HWM-5080VA++

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.0/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • economica
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lispa tehnologii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *