lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Indesit IWUD41051C

Iti facem cunostinta cu masina de spalat rufe Indesit IWUD41051C, un model mic si simplu, ce nu va ocupa mult spatiu in locuinta. Dispune de cele mai importante functii si tehnologii, asigurand strictul necesar. Isi face treaba in parametrii optimi, insa mai multe detalii, te invitam sa le descoperi in continuare, pentru a iti putea forma o parere cat mai obiective cu putinta.

Design

Prezinta un design destul de modern, imbinat cu stilul clasic si simplu. Carcasa este alba, iar frontal, se afla panoul de control animat si electronic, ce iti va permite sa programezi de fiecare data foarte usor masina. Regasim clasicul buton rotativ central, care, de aceasta data, este insotit de doua butoae circulare mai mici.

Masoara 32.3 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm adancime, alaturi de o greutate de 51.3 kg.

Specificatii

Indesit IWUD41051C ofera o capacitate de incarcare mica, de 4 kg, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Tamburul are o capacitate de 27 de litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge acest model este de 1000 rpm. In principiu, asigura o stoarcere foarte buna,

Nu lipsesc functiile eco pentru spalari cu un consum redus de resurse. Sistemul Overflow vizeaza stabilirea nivelului optim de apa, surplusul fiind evacuat, diminuand riscul aparitiei inundatiilor.

Nu lipseste nici programarea intarziata, care iti permite selectarea orei de incepere a spalarii.

Masina este dotata cu 16 programe de spalare, care au fost gandite atat in functie de tipul tesaturii, cat si de nevoile speciale. Acopera o gama foarte ampla de nevoi, prin urmare nu vei avea de ce sa te ingrijorezi ca nu vei avea de unde alege.

La spalare masina inregistreaza un nivel al zgomotului de 59 dB, iar la centrifugare de 79 dB. Este un model silentios si nu te va deranja acustic pe timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de aceasta masina de spalat si declara ca pentru nevoile lor este destul de incapator si ocupa foarte putin spatiu. De asemenea, declara ca spala foarte bine hainele, este silentioasa si dispune de suficient de multe programe. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru masina de spalat rufe Indesit IWUD41051C pentru ca este un model care functioneaza in parametrii optimi, curatand si igienizand hainele foarte bine. In plus, poate fi achizitionata si de catre persoanele cu un buget ceva mai restrans, iar aici gasesti o oferta de pret actualizata.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.1/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Clasa energetica A+
  • Programare intarziata
  • 16 programe de spalare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *