Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool FDLR 70220 S

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat rufe ce vine la pachet cu o capacitate rezonabila, potrivita chiar si pentru familii cu copii. Din punctul meu de vedere, este un model interesant ce vina la pachet cu o serie de functii si tehnologii mdoerne, imbinand perfect partea practica cu cea utila.Insa, te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla toate detaliile pe care trebuie sa le stii inainte de a lua orice decizie.

Design

Masina dispune de un design mdoern si foarte placut, carcasa fiind de culoare argintie, integrandu-se perfect oriunde ai amplasa-o. Frontal, se afla displayu-ul LED ce afiseaza informatii referitoare la programul in derulare, butonul rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul de spalare dorit si cuva pentru detergent.

Masoara 59.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 52 cm adancime.

Specificatii

Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 70220 S ofera o capacitate de 7 kg si este foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 171 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge aceasta masina de spalat rufe este de 1200 rpm. Chiar daca exista mdoele de masini care obtin o viteza si mai mare, ceea ce te pot asigura este ca de cele mai multe ori nu vei selecta nici macar 1000 rpm, pentru ca anumite tesaturi ar putea fi degradate.

Masina beneficiaza de 15 programe de spalare, care se adreseaza cam tuturor tipurilor de nevoi. Printre programele pe care le-am intalnit aici, se numara: prespalare, sintetice, rapid, jeans, colorate, consum redus de energie, mix, clatire intensive, spalare manuala, baby, Mixed&Magic, White&Light Color, Black&Dark Colors.

Tehnologia Al 6-lea simt are capacitatea de a determina cantitatea de rufe adaugata gratie senzorilor speciali, ajustand in mod automat consumul de resurse.

Tehnologia unica Wave Motion presupune spalarea la 15 grade Celsius, insa eficienta fiind similara cu a unei spalari realizate la 40 de grade Celsius. Gratie acesteia, culorile nu isi vor pierde din intensitate, astfel ca vor fi ca noi un timp indelungat.

Hubloul din dotare permite o deschidere larga, ceea ce faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor din sau in interiorul cuvei.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca maisna spalat impecabil hainele. Mai mult decat atat, acestia adauga ca numarul programelor este suficient de mare incat sa le acopere toate tipurile de nevoi. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent,

Concluzie

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina suficient de incapatoare, care asigura conditiile optime pentru ca hainele tale sa fie spalate impecabil, dar fara sa fie deteriorate sau afectate culorile. Consider ca merita achizitionat intrucat acopera o gama ampla de nevoi, iar clientii se declara multumiti. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila pe care o poti vizualiza aici.

 

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • tehnologia al 6-lea simt
  • eficienta energetica
  • tehnologia Wave Motion

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *