mar. apr. 30th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Samsung GE109MST

Esti in cautarea unui cuptor cu microunde ieftin si practic, insa nu stii ce sa alegi? O varianta pentru ceea ce cauti ar fi si cuptorul Samsung GE109MST ce vine la pachet cu o serie de functii menite sa ii sporeasca eficienta. Imbina perfect utilul cu placutul, iar rezultatul il poti vedea si tu. Ne-a atras atentia in mod deosebit, prin carcasa sa care se deosebeste de cele clasice, albe, cu care poate te-ai obisnuit pana acum.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design absolut deosebit, beneficiind de o carcasa de culoare neagra in combinatie cu argintiu, foarte elegant si placuta. Lateral, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite.

Dimensiunile acestuia sunt de 51.7 x 43.6 x 29.7 cm (W x D x H) si cantrareste 16 kg.

Specificatii

Cuptorul Samsung GE109MST ofera o capacitate de 28 de litri si are o putere de 900 W, ideal pentru  a incalzi rapid orice fel de mancare pentru intreaga familie. M-a surprins in mod placut sistemul anticuratare, care foloseste forta aburului pentru a indeparta grasimea, in cel mai scurt timp posibil – 15 minute.

Este necesar sa umpli recipientul Steam Clean cu apa si detergent, dupa care sa epsi butonul de autocuratare, iar cuptorul isi va face treaba. In scurt timp, acesta va arata impecabil, fara urme de murdarie. Efortul tau va fi aproape zero.

Totodata, cuptorul dispune de fucntia pentru dezghetare, ideala pentru a dezgheta in doar cateva minute alimente direct de la congelator. Nu lipseste nici timer-ul care va opri la timp activitatea acestuia, emitand si un semnal sonor care te avertizeaza ca poti scoate vasul cu mancare din interior.

De asemenea, sunt prezente functii percum cea de protectie pentru copii, grill-ul cu o putere destul de mare de 1300 W ce te va ajuta sa prepari corespunzator bucatile mari de carne, dar si ceasul care va afisa timpul ramas pana la incheierea programului seletat.

In cazul in care obisnuiesti sa consumi pizza, bachete, snitele de pui congelate si asa mai departe, avem o veste buna pentru tine. Folosind functia Crusty Cook poti prepara in cele mai bune ocnditii alimentele crocante.

Cuptorul vine insostit de suportul rotund unde vei aseza farfuria cu mancare si o tava pentru mancaruri crocante.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o si declara ca este un cuptor foarte incapator, iar functiile din dotare sunt extrem de eficiente. I-a incantat si faptul ca prezinta autocuratare care le-a usurat extrem de mult munca. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Cuptorul cu microunde Samsung GE109MST este un model foarte interesant, care ofera o capacitate generoasa si functii pe masura. Personal, recomand acest model, pentru ca dipsune de functii performante, iar eficenta este una pe masura. Raportat la performantele inregistrate, consider ca pretul la care il poti achizitiona este rezonabil si il poti verifica aici.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • curatare facila
  • functie dezghetare
  • grill
  • Crusty Cook

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *