Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox Antiamprenta

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko RCNA340K20XP

Beko ne propune o serie de aparate frigorifice foarte interesante, iar printre acestea se numara si combina frigorifica Beko RCNA340K20XP despre care vei afla toate detalii necesare in cadrul acestui review. Nu putem spune ca ne atrage atentia asupra unui aspect in mod special, insa in ansamblu pot spune ca este o combina destul de convingatoare. Dar haideti sa o cunoastem in detaliu pentru a va forma si o parere cat mai obiectiva!

Design

Dispune de un design placut si modern, carcasa fiind de culoare argintie, realizata din inox antiamprenta. Prezinta doua usi cu manere incoporate, care din punctul meu de vedere constituie un plus de eleganta. Usile au deschidere standard pe partea dreapta, dar fiind reversibile le poti monta dupa necesitate.

Dimensiunile combinei sunt de 175.4 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 62 de kg.

Specificatii

Combina Beko RCNA340K20XP ofera o capacitate totala de 302 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic anual fiind aproximat undeva la 304 kWh.

Dispune de sistem No Frost, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Prin urmare, nu te vei mai confrunta cu problema formarii ghetii la nivelul peretilor sau pe suprafata alimentelor.

Frigiderul combinei Beko RCNA340K20XP dispune de un volum de 205 litri si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, iar in partea de jos aflandu-se compartimentul pentru fructe si legume. Totodata, usa este prevazuta cu trei suprotui din plastic unde poti depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Beko RCNA340K20XP este prevazut cu un volum de 97 litri si trei compartimente inchise. Consider ca reprezinta un mare avantaj, pentru ca in acest fel vei reusi sa depozitezi separat alimentele in functie de natura lor, fara a exista riscul sa imprumute mirosuri si arome. Capacitatea de congelare ajunge pana la 5 kg in decursul a 24 de ore.

Ca si accesorii, combina este prevazuta cu suport pentru oua si tava pentru gheata.

Autonomia este de 21 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor afla in maxima siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un model de combina foarte eficienta, suficient de incapatoare pentru nevoile lor, careia nu prea au ce sa ii reproseze. Din punctul lor de vedere, si compartimentarea este foarte buna, iar faptul ca la nivelul congelatorului se afla compartimente inchise constituie un mare avantaj. Acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, combina Beko RCNA340K20XP este un model interesant, bine organizat care asigura cele mai bune conditii in care iti poti depozita alimentele. In mare parte, nu am identificat minusuri drept pentru care recomand acest model. In plus, aici poti gasi si o reducere de pret destul de buna.

 

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • sistem No Frost
  • compartimentare buna
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.