lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light WMM-814A+++

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-814A+++ reprezinta una dintre cele mai accesibile alternative, ce vine la pachet cu o serie de avantaje pe care le vom discuta in cadrul acestui review. Imbina caracteristicile standard ale unei masini de spalat cu anumite functii si particularitati tipice brandului in discutie.

Design

Masina este prevazuta cu un design simplu si placut, carcasa fiind alba. Frontal, se afla display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de spalare, un buton rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul de spalare doirt si cuva pentru detergent.

Dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 85 cm inaltime si 49.5 cm adancime, avand o greutate de 68 kg.

Specificatii

Star-Light WMM-814A+++ ofera o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrata in clasa de eficenta energetica A+++, garantand un consum redus de resurse. In principiu, consumul de energie electrica in program standard este de 1.05 kWh, iar cel de apa este de 55 litri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, ceea ce asigura o stoarcere excelenta a hainelor.

Masina este prevazut cu 16 programe de spalare care au ca scop sa acopere cam toate tipurile de nevoi:

  1. Bumbac – poate fi utilizat pentru spalari zilnice pentru articole din bumbac cum ar fi asternuturile, fetele de perna, patura, lenjerie intina si asa mai departe. Timpul de spalare este destul de mare – 2 ore si 40 de minute.
  2. Bumbac eco – se mareste timpul suplimentar de spalare, pentru imbunatatirea rezultatelor. Este recomandat pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor cu alergii, pentru ca se realizeaza o clatire mai atenta.
  3. Sintetice – pot fi spalate haine mai delicate. Se recomanda articolelor sintentice precum tricouri si alte haine, dar si perdele si materiale textile dantelate. Dureaza 1 ora si 40 de minute.
  4. Articole beblusi – presupune inca un ciclu de clatire suplimentara, pentru a fi indepartate toate urmele de detergent, avand o durata de o ora si 20 de minute.
  5. Blugi – este potrivit pentru a spala blug, pret de 1 ora si 45 de minute.
  6. Amestecate – pot fi amestecate haine grele care necesita mai mult timp si forta, cum ar fi hainele din bumbac, dar si cearceafuri, halate de baie, fete de perna si lenjerie intima. Dureaza o ora si 13 minute.
  7. Colorate – poti opta pentru acest program pentru spalarea articolelor colorate stralucitor protejand culoarea. Are o durata de o ora si 10 minute.
  8. Lana – este potrivit pentru hainele din lana pe eticheta carora scrie Spalare la masina. Astfel, vei selecta tamperatura indicata pe eticheta articolelor. Are o durata de o ora si 7 minute.
  9. Delicate – recomandat pentru haine delicate, intensitatea spalarii fiind una usoara, iar viteza de rotatie mai mica. Dureaza 50 de minute.
  10. Rapid – atunci cand vrei sa speli mai putine haine care nu sunt foarte murdare. Dureaza numai 15 minute.
  11. Articole sportive – potrivit pentru articolele sportive si are o durata de 45 de minute.
  12. Spalare manuala – recomandat pentru hainele usor murdare, imitand spalarea manuala in lighean.Dureaza o ora.
  13. Ciclul meu – trebuie sa tii apasat 3 secunde, iar procedura va fi memorata.
  14. Spalare rapida – pentru hainele foarte putin murdare.
  15. Prespalare – presupune realizarea unei spalari suplimentare inainte de a activa functia principala.
  16. Clatire suplimentara – presupune un ciclu suplimentar de clatire al hainelor.

De asemenea, poti selecta suplimentar scurgerea, centrifugarea sau clatire si centrifugare. De asemenea, poti programa ora de incepere a masinii de spalat in intervalul 0-24 de ore.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor nu va permite celor mici sa deregleze setarile masinii de spalat.

Nivelul de zgomot produs la spalare este de 59 dB, iar la centrifugare este de 78 dB.

Parerea clientilor

Clientii au fost placut surprinsi de aceasta masina de spalat rufe si declara ca este suficient de incapatoare, iar programele sunt suficient de diversificate. De asemenea, nu consuma mult si spala foarte bine hainele. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Star-Light WMM-814A+++ este un model de masina de spalat rufe interesant, care ofera o capacitate de incarcare rezonabila si o serie de functii foarte interesante, care vor acoperi orice tip de nevoi. Clientii confirma eficienta acesteia declarandu-se multumit. Gasesti aici o oferta de pret excelenta pentru acest produs.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • numar mare de programe
  • eficienta energetica
  • siguranta in utilizare
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *