Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Hansa BHGI61039

De acum poti avea o bucatarie moderna cu o investitie minima. Cum electrocasnicele incorporabile au devenit din ce in ce mai cautate, in detrimentul celor clasice, iti propunem sa te orientezi si tu catre produsele care te avantajeaza, in functie de buget. Producatorii s-au gandit la toate tipurile de consumatori si au creat produse pentru diverse nevoi si posibilitati. Plita incoporabila Hansa BHGI61039 este un model de plita accesibil, care vine la pachet cu o functionalitate clasica si design modern.

Design

Plita este dotata cu un design modern, fiind de culoare argintie. Butoanele sunt amplasate frontal, iar in dreptul fiecaruia exista cate un desen un este indicat carui arzator corespunde.

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHGI61039 prezinta alimentare pe gaz, o resursa inflamabila. Pentru a diminua acest inconvenient, plita a fost prevazuta cu sistem de siguranta, astfel ca la nivelul fiecarui arzator exista supape care vor opri alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale. De asemenea, este dotata cu sistem de aprindere electrica prin scanteie, incorporat in fiecare buton.

Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua normale si unul mic. Puterea dezvoltata de acestea variaza. Totodata, prezinta doua gratare din fonta robuste ce ofera stabilitate ridicata vaselor in timp ce gatesti.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aceasta plita functioneaza foarte bine, chiar daca nu este prevazuta cu functii si tehnologii de ultima ora. Se curata foarte usor, cu o laveta umeda. In plus, cumparatorii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHGI61039 este un electrocasnic accesibil, dar care isi face treaba foarte bine. Functioneaza in parametrii optimi, iar cumparatorii sustin ca se intretine foarte usor. Daca esti interesat si de o oferta de pret, poti verifica aici oferta actuala.

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *