Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Gorenje BM900AL

Masina de paine Gorenje BM900AL este prevazuta cu o serie de retete pentru a incerca diverse tipuri de paine si nu numai. Ofera o flexibitate foarte mare, devenind chiar un aparat multifunctional, deci o investitie rentabila. Acum poti savura cea mai delicioasa paine, cozonac si alte prajituri, fara teama ca acestea ar putea contine substante nocive organismului. In continuare, vom realiza o analiza atenta acestui aparat, pentru a adopta in final, decizia cea mai potrivita.

Design

In privinta design-ului, aparatul ne-a surprins in mod placut, foarte mult. Prezinta o carcasa foarte eleganta, realizata din materiale de buna calitate, amplasate pe o axa fixa avand doua lame pentru framantarea aluatului. Panoul de control prezinta afisaj digital electronic, carcasa fiind realizata din inox. Capacul este prevazut cu fereastra si lumina interioara astfel incat sa poti urmari in permanenta etapele de preparare a painii. Masina este dotata cu doua recipiente pentru coacerea painii, o cana gradata, vase si teluri teflonate.

Specificatii

Masina de paine Gorenje BM900AL detine o capacitate de 900 g si o putere de 615 W. Este dotata cu 12 programe inteligente, cu ajutorul carora vei putea prepara diverse tipuri de paine, dar si aluaturi de pizza, prajituri si asa mai departe.

Programarea intarziata permite ca aparatul sa fie setat pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora. In acest fel, vei putea gasi de fiecare data paine proaspata si calda.

Functia de pastrare la cald va mentine painea calda un timp indelungat pana ce vei ajunge acasa.

Cele doua tavi detasabile sunt potrivite pentru a pregati paine aromata si pufoasa, iar totodata permit stabilirea formei – rotunda sau alungita. Sunt imbracate cu un strat de telfon, care nu vor permite arderea ori lipirea de peretii vasului.

Cu ajutorul functiei rapide, vei putea prepara o cantitate mai mica de paine in timp util.

Gorenje BM900AL este capabila sa prepare paine fara sare, paine fara gluten, paine frantuzeasca, cornuri cu mac si suac, cozonac si multe alte produse de panificatie sau patiserie. Poti, de asemenea, s aprepari si cele mai delicioase gemuri sau marmelade.

Parerea clientilor

Clientii se declara multumiti de produsul in cauza, primul lucru care i-a atras fiind design-ul impresionant.Insa, nici functionalitatea nu a fost mai prejos, astfel ca s-a dovedit a fi o masina foarte practica si eficienta. In plus, au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de paine Gorenje BM900AL este un aparat foarte practic si util in bucatarie, pe care il recomandam. Dispune de o serie de functii foarte utile care permit obtinerea celor mai delicioase si sanatoase paini si nu numai. Este o investitie foarte buna, iar pentru a verifica si oferta de pret, vezi aici.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • numar mare de programe
  • incapatoare
  • programare intarziata
  • functie mentinere la cald

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *