lun. apr. 29th, 2024
Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301,Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301,

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool ADG 301

Esti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile si efectiv nu te poti decide, poate din cauza numarului mare de ofertanti pe piata actuala? Ei bine, am decis sa facem o prezentare pe larg a unui model de masina de spalat care supravietuieste cu brio in topul vanzarilor masinilor de spalat vase incorporabile. Ne referim la Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301 cu 10 Seturi, 6 Programe, despre care avem de spus cateva lucruri interesante.

Specificatii

Pentru inceput, trebuie mentionat ca modelul de masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 este o masina cu o capacitate dmedie de spalare si care prevede in dotarea sa o serie de programe care vor facilita curatarea vaselor, indiferent de gradul de murdarie. Clasa de eficienta energetica la care se incadreaza este A+, ceea ce mi se pare important de mentionat.

Ca si consum anual de energie, vorbim despre 237 kW, consumul de apa este de 10 l/ciclu, iar consumul anual ar ajunge undeva pe la 2800 l.

Cred ca sunteti curiosi si de dimensiunile acesteia, pentru a vedea daca se incadreaza standardelor. Ei bine, ca si dimensiuni, masina de spalat Whirlpool ADG 301 are 82 x 44.8 x 57 lxLxA cm, o greutate de 31.5 kg, iar nivelul de zgomot produs in timpul spalarii ajunge pana la 49 dB.

Am amintit mai sus de programele pe care masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 le are in dotare. In cele ce urmeaza le vom detalia pe larg pentru a vedea care sunt acestea si in ce context vor fi utilizate.

  • ECO este programul de spalat destinat vaselor care prezinta un grad de murdarie mediu spre ridicat. Dureaza 3 ore, timp in care masina va spala vasele la 50°C, utilizand 10 litri de apa si un consum de energie de 0.83 kWh. In consecinta, temperatura este destul de ridicate in ideea de a indeparta si cele mai bine fixate resturi de mancare.
  • INTENSIV este cel de-al doilea program pe care masina de spalat il are in dotare si este destinat exclusiv vaselor extrem de rezistente care are un grad ridicat de murdarie pe suprafata lor. Este utilizata apa la o temperatura de 65°C, dureaza 150 de minute, consuma 14 litri de apa si energie electrica de 1.3 kWh. Este recomandat ca acest program sa fie utilizat doar pentru tigai si vase foarte rezistente, evitand, totodata sa puneti pahare sau vase sensibile pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute.
  • NORMAL sau numit O ORA este programul care, dupa cum spune si numele, dureaza numai o ora, folosind apa la o temperatura de 50°C. Este un program ce poate fi utilizat zilnic si pot fi introduse toate tipurile de vase. Pe timpul spalarii, consuma 10.5 litri de apa si -.95 kWh de energie electrica.
  • FRAGIL este ideal si chiar recomandat vaselor din sticla si cristal, adica acesta este programul ideal pentru paharale dumneavoastra care isi asteapta randul pentru a fi lustruite. Spalarea dureaza 100 de minute si are un consum de 10 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
  • SCURT este programul ideal atunci cand sunteti in criza de timp, insa nu este prevazuta si uscarea finala. Recomandabil ar fi sa spalati vasele care au un grad scazut de murdarie pentru a putea face fata murdariei. Dureaza doar 25 de minute si temperatura la care ajunge apa este de 50°C cu un consum de apa de 8.5 litri si de energie electrica de 0.5 kWh.
  • PRESPALARE este ultimul programul cu care masina de spalat este dotata, insa nu cel din urma care are rolul de a inmuia murdaria uscata de pe suprafata vaselor. Practic, acest mini program va fi folosit ca o metoda de a pregati vasele murdare pentru programul propriu zis, cel de lunga durata. Dureaza 10 minute si consuma 4 litri de apa, neincalzind practic apa pe care o utilizeaza si are un consum de 0.01 kWh de energie electrica.

Masina de spalat Whirlpool ADG 301 mai este dotata si cu o serie de extra-optiuni care trebuie specificate, pentru ca este important sa va aducem la cunostinta si aceste detalii.

  • Pornire intarziata se refera la faptul ca aveti posibilitatea de a amana pornirea programului intre 1-12 ore.
  • Incarcare la jumatate este optiunea ideala atunci cand nu reusiti sa umpleti masina cu vase si doriti sa spalati vasele pe care le aveti la momentul respectiv, fara a mai amana pentru ca resturile de pe actualele vase murdare ar putea capata mirosuri neplacute si nu confera nimanui o senzatie de bine.

Masina de spalat Whirlpool ADG 301 vine si cu niste accesorii despre care este bine sa stiti. Cosul este reglabil pe inaltime, iar furtunul de alimentare are o lungime de 1.6 m, in timp ce furtunul de evacuare are o lungime de 1.55 m.

Parerile clientilor

Clientii care au achizitionat deja aceasta masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 sunt foarte incantati de ea. Cei mai multi dintre detinatorii acestui model, sustin ca este foarte silentioasa si extrem de economica, timp in care isi face treaba intr-un mod excelent, lustruind efectiv vasele fara a fi nevoie sa o puneti la un program foarte indelungat. De asemenea, persoanele care au masina de spalat de peste 1 an, au spus ca nu au intampinat nicio problema cu ea, motiv pentru care acest model primeste o nota mare si in privinta fiablitatii. Un aspect care trebuie luat in calcul si gandit foarte bine este dimensiunea sa, pentru ca fiind o masina de dimensiuni destul de mici, si interiorul va fi pe masura, astfel ca nu vor incapea foarte multe vase. Ideala ar fi pentru o familie cu 2-3 membri.

Concluzie

In opinia mea, consider ca o masina de spalat vase este o investitie corecta si inteligenta. Nu este un capriciu al gospodinelor si nici o achizitie „de comoditate” sau „de lene”, pentru ca o masina de spalat vase va simplifica radical munca si va scuteste timp. Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 este un produs fiabil, calitativ, care se adapteaza cerintelor actuale de pe piata. Este o investitie care merita din plin si cred ca ar fi o alegere excelenta daca sunteti in cautarea unei astfel de masini. Mai mult decat atat, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, 10 Seturi, 6 Programe, 45 cm, Clasa A+, LED poate fi achizitionata la un pret accesibil, raportul calitate/pret fiind pe departe unul foarte avantajos, iar o oferta in acest sens poate fi consultata aici.

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Pareri PRO

  • programare intarziata
  • incarcare la jumatate
  • programe diversificate
  • silentioasa
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *