lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch SMV46CX01E

O masina de spalat vase va fi intotdeauna bine venita si chiar este sesizabila diferenta intre a spala manual si a utiliza o astfel de masina. Diferenta poate sa fie din mai multe perspectiva, incluzand timpul salvat, dar si efortul depus. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46CX01E te poate scapa de tot stresul si deranjul spalarii zilnice de vase murdare. Dar, mai intai de toate, trebuie sa afli tot ceea ce te intereseaza in cadrul acestui review.

Design

In privinta design-ului nu ar fi foarte multe de spus, dat fiind faptul ca odata integrata in mobilier masina nu se va vedea absolut deloc. In partea de sus, pe usa, sunt amplasate butoanele de unde vei putea selecta programul de spalare dorit.

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46CX01E inregistreaza o capacitate de 13 seturi, motiv pentru care o face eficienta chiar si pentru famiile numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum redus de resurse, astfel ca producatorii estimeaza consumul anual de curent electric la 234 kWh, iar cel de apa, la 2660 litri.

Masina este dotata cu 6 programe de spalare si anume:

  1. Program intensiv – ideal pentru vasele, in special oalele si cratitele, cu grad ridicat de murdarie.
  2. Program auto – utilizand senzori, va detecta automat cantitatea de vase si gradul de murdarie, pentru ca ulterior, sa poata adapta temperatura si cantatitatea de apa, dar si consumul de curent electric.
  3. Programul Eco – inregistreaza cel mai mic consum, durata fiind mai mare.
  4. Pahare 40 °C – potrivit pentru pahare si portelanuri ce prezinta o sensibilitate foarte mare.
  5. Silence 50 °C
  6. Program 1h 65 °C

Ai posibilitatea de a programa ora de incepe a spalarii, indiferent ca te afli acasa sau nu, la momentul respectiv. Masina isi va urma ciclul normal si tu vei gasi vasele spalate si uscate.

Sistemul AquaStop presupune amplasarea unui furtun de alimentare cu dublu perete, o supara de siguranta si un colector de pardoseala, protejandu-te 100% impotriva unor eventuale dezastre provocate de apa.

Masina este prevazuta cu schimator de caldura care isi va adapta parametri pentru o spalare sigura a paharelor si portelanurilor fara teama riscului de a se crapa sau sparge.

InfoLight este elementul cheie al acestei masini de spalat vase. Se refera la proiectarea unei lumini de culoare rosie pe pardoseala, ce te atentioneaza daca masina a terminat de spalat sau inca mai spala.

Cosul Vario este destinat tacamurilor, fiind un spatiu special prevazut pentru acestea, unde le vei aseza foarte usor.

AquaSensor reprezinta senzorul care ajuta la detectarea gradului de murdariei si a cantitatii de vase, pentru ca temperatura, consumul de apa, consumul de energie si timpul sa fie adaptate corespunzator.

Totodata, este o masina foarte silentioasa, nivelul maxim de zgomot nedepasind 46 dB, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi ca ar putea fi deranjanta.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este o masina de spalat vase foarte practica si eficienta, o investitie care a meritat fiecare ban. Programul din dotare s-au dovedit a fi foarte eficiente, iar masina este usor de utilizat. Au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMV46CX01E este un electrocasnic foarte eficient, ce iti va simplifica radical munca. Este dotata cu o serie de programe eficiente, pe care le poti programa dupa bunul plac. De asemenea, odata cu incheierea programului de spalare, vei fi avertizat prin intermediul unui semnal luminos proiectat pe podea. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret excelenta, intra aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.7/10

Eficienta energetica

9.5/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • InfoLight
  • silentioasa
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *