lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung AR09KSWSBWKNZE

Iti propunem sa treci confortabil peste temperaturile insuportabile din sezonul cald si sa te orientezi asupra unui sistem de climatizare de top din noua gama lansata de Samsung. Este vorba despre aparatul de aer conditonat Samsung AR09KSWSBWKNZE, care iti readuce confortul de care ai nevoie chiar la tine acasa. Nu trebuie sa mai suporti temperaturile ridicate, ci poti sa sfidezi chiar vremea de afara. Este util si in sens invers, atunci cand este foarte frig in casa, iar calorfierele sunt sloi. Cum prezinta si functia de incalzire, acesta va juca un rol dublu, iar tu te vei simti intotdeauna confortabil. Pana la urma, nu este si normal?

Design

Niciodata Samsung nu a fost neglijent cu produsele pe care le-a lansat pe piata, indiferent de gama din care apartin. Prin urmare, nici design-ul acestui aparat nu a fost proiectat intamplator, ci brand-ul corean ne-a propus o forma unica existenta pe piata sistemelor de climatizare, produsul fiind triunghiular, fapt ce va imbunati si performantele sale. In acest sens, aerul va circula mult mai rapid, pe o suprafata mai mare, astfel fiind mult mai eficient comparativ cu alte modele similare.

Este prezent afisajul LCD, unde va fi indicata temperatura din camera, cu conditia ca paratul sa fie pornit.

Cat despre dimensiuni, unitatea interna detine o lungime de 826 mm, latime de 261 mm si inaltime de 261 mm, cantarind 9.5 kg. Pe de alta parte, unitatea externa detine 720 mm lungime, 265 mm latime si 548 mm inaltime, cantarind 28.5 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditonat Samsung AR09KSWSBWKNZE detine o capacitate de 8530 BTU pentru racire, iar pentru incalzire, 19920 BTU. Este potrivit in incaperea unei locuinte de maxim 25 mp, iar pentru birou, incaperea nu trebuie sa depaseaca 22 mp.

Aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire, iar pentru incalzire, A+. In acest sens, vom discuta despre un consum destul de redus de energie. Dispune de tehnologia Inverter ce determina un consum mic de energie, iar aceasta nu cred ca este o noutate, mai ales ca majoritatea modelelor noi detine aceasta tehnologie.

O noutate ar putea fi Filtrul Full HD 60 ce are in vedere improspatarea permanenta a aerului din incapere, eliminand chiar si cele mai fine particule de aer. Prezinta chiar si protectie antibacteriana si protectie impotriva alergiilor, astfel incat bacteriile si alergienii vor fi tinuti la distanta. Ideea este ca respectivele filtre necesita o curatare periodic, pentru a funciona la capacitate maxima.

Poti controla aparatul prin intermediul Wi-fi-ului, chiar de pe telefonul mobil, astfel incat sa poti seta in permanenta temperatura dorita, pana vei ajunge acasa.

Functiile sunt suficient de diversificate pentru a iti asigura conditiile optime si un plus de confort:

  • Dezumidificate
  • Incalzire
  • Functia Turobo
  • Auto Restart
  • Fast Cool
  • Sleep
  • Timer
  • Power Save

Nivelul de zgomot il estimam a fi mediu – 54 dB, astfel incat nu va produce un zgomot deranjant, nici macar pe timpul noptii.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat, care sustin ca functioneaza in cei mai buni parametrii. Interesant este faptul ca poate fi controlat de pe Smartphone, chiar daca uneori poate avea mici laguri. Raceste si incalzeste foarte bine si beneficiaza de o multitudine de functii diversificate. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE este un produs pe care il recomandam cu incredere, ce vine la pachet cu tehnologii si functii diversificate si foarte eficiente. Il poti folosi atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, iar cel mai interesant este ca il poti controla de pe telefonul mobil. Poti vedea mai multe informatii aici, unde poti consulta si o oferta de pret.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • design placut
  • Wi-fi
  • filtru Full HD

Pareri CONTRA

  • nu este foarte silentios

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *