lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Daca si tu te-ai saturat de temperaturile infernale pe care le inregistreaza termomentrul in timpul verii, atunci este cazul sa iei atitudine! Un aparat de aer conditionat te va scapa de aceasta problema si te sfatuim sa te orientezi asupra unui produs care sa conrespunda nevoilor tale. Discutam in continuare despre aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, iar tu vei avea ocazia sa afli tot ceea ce te intereseaza.

Un aparat de aer conditionat poate avea dubla intrebuintare: racirea, dar si incalzirea locuintei. Deci, poate fi folosit vara, cat si iarna. In general, mai sunt probleme la blocurile unde caldura este la comun si poate sa fie intrerupta chiar si zile. Ei bine, tu nu vei mai avea de ce sa te ingrijorezi, fiindca iti vei putea incalzi locuinta chiar cu acest aparat.

Design

Din perspectiva unitatii interioare, aparatul are un design simplu, avand o carcasa de culoare alba, astfel incat sa se poata integra foarte usor in orice tip de locuinta sau chiar la birou. Finisajele sunt foarte bine conturate. Totodata, dispune de un afisaj de tip LED ce este usor de utilizat. Unitatea interioara detine urmatoarele dimensiuni: 820 x 285 x 215 cm, fiind mult mai mica fata de alte modele similare.

Pe de alta parte, unitatea externa detine urmatoarele dimensiuni: 66 x 24.2 x 47.5 cm, in timp ce greutatea este de 22.5 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE prezinta o capacitate de 9000 BTU, astfel ca va reusi sa faca fata unei incaperi de 18.25 mp sau in cazul unui birou cu o suprafata de 14-22 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, insemnand un consum cu pana la 20% mai mic comparativ cu un model conventional.

Avand o tehnologie de control imbunatatita, consumul de energie va fi infim cand aparatul va fi oprit.

Functiile sunt suficient de diversificate pentru a iti crea conditiile optime. In acest sens, amintim de functia Turbo, recomandata pentru momentele cand este foarte cald si vrei sa racesti rapid incaperea.

Dezumidificarea tine la distanta umiditatea ce aduce cu sine, aparitia mucegaiului.

Functia de ventilare va permite recircularea aerului din incapere pentru o temperatura constanta.

Turbo Cooling intensifica activitatea aparatului, iar temperatura setata va fi atinsa mult mai rapid.

Auto Clean permite curatarea automata a aparatului, pentru a impedica depunerea prafului si a mucegaiului in interior.

Aparatul este prevazut cu filtru antibacterian NEO Triple ce tine la distanta microparticulele de praf, bacterii si alergeni. Astfel, te vei putea bucura de un aer proaspat si curat.

Aparatul este suficient de silentios, nivelul maxim de zgomot fiind de 54 dB, pentru a nu produce un zgomot deranjant.

Cum serviciul de instalare nu este inclus in pachet, il poti achizitiona de aici.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest aparat, sustinand ca reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Le asigura cele mai bune conditii si reuseste sa raceasca incaperea foarte bine. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

 Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE este o alegere buna pentru cei ce isi doresc sa treaca mai usor peste temperaturile ridicate in perioadele de canicula. Functioneaza in parametrii optimi si detine o serie de functii foarte interesante. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • filtru antibacterian Neo Triple
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *