Dum. apr. 28th, 2024
Star Light-ACM-12BIN Aparat aer conditionat inverterStar Light-ACM-12BIN Aparat aer conditionat inverter

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light ACM-12BIN

Fiindca vara se apropie cu pasi repezi, iar in marile oras indeosebi, caldura este de nesuportat, indiferent ca te afli la birou sau esti acasa, aerul conditionat iti poate reda starea de confort. Iar daca iti doresti, pe desupra, un aparat accesibil care sa te ajute sa depasesti cu bine aceste temperaturi ingrozitoare, iti recomandam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN.

Star-Light este brandul romanesc care aduce printre cele mai accesibile produse pe piata din perspectiva pretului, timp in care calitatea este cel putin decenta. Ne-am propus sa ne indreptam atentia de aceasta data catre unul dintre modelele de aparate de aer conditionat Star-Light pentru o analiza atenta.

Design

Aparatul prezinta un design destul de simplu, fiind compact si robust, iar unitatea interioara este complet alba, fiind dotat cu un afisaj de tip LED, redandu-i un aspect clasic si anumite elemente de aparat modern. In ceea ce priveste dimenisunile, in cazul unitatii interne, aceasta detine o lungime de 790 mm, o latime de 195 mm si inaltime de 275 mm si cantareste 7.2 kg.

Unitatea externa detine o lungime de 770 mm, latime de 300 mm si inaltime de 555 mm, in timp ce greutatea sa este de 25.5 kg.

Specificatii

Avand in vedere categoria de pret la care se incadreaza, aparatul ofera performante destul de bune. Detine o capacitate de 12000 BTU, astfel ca il face potrivit pentru un apartament si are capacitatea de a face fata la 1 sau 2 camere.

Dispune de sistemul inverter care va asigura o eficienta ridicata de racire, cu un consum destuld e mic. In acset sens, aparatul a fost incadrat in clasa A++ pentru racire si in clasa A+ pentru incalzire.

Este dotat cu un filtru lavabil, ce este foarte usor de inlocuit nefiind necesara o atentia mare din partea utilizatorului. Afisajul de tip LED ofera posibilitatea de a studia indeaproape activitatea aparatului, dar si setarea functiilor sau a parametrilor pe care ii consideri cei mai potriviti.

Consumul acestui aparat a fost aproximat la 875 W atunci cand pornim functia de incalzire, iar pentru racire, consumul mediu a fost aproximat la 219 W.

Interesant este si faptul ca vine insotit de kitul de instalare inclus in pachet, totodata, fiind prezenta si telecomanda, prin intermediul careia vei seta functiile si parametrii.

Cat despre functiile din dotare, amintim de Night Mode si Turbo Mode, iar mai mult decat atat, aparatul ne surprinde placut, integrand si alte caracteristici interesante. Producatorul a facut tot posibilul sa aduca un plus de confort utilizatorului, iar in acest sens a proiectat functia Auto Restart, functia automata de dezumidificare si Timerul diigital.

Functia Auto Restart reuseste sa repuna in functie aparatul in momentul in care s-a produs o pana de curent sau o fluctuatie de tensiune. Astfel, daca au fost facute setarile si ai lasat aparatul pornit peste noapte, iar intre timp a aparut o pana de curent, dupa ce aceasta se va termina, aparatul isi va relua activitatea.

Functia de dezumidificare este ideala pentru locuintele unde exista umiditate mare in aer, fiindca te va scapa de aceasta problema foarte usor.

Timer-ul face posibila pornirea aparatului oricand il vei programa, astfel incat de fiecare data cand vei ajunge acasa, sa te poti bucura de un aer placut.

Parerea clientilor

Odata achizitionat acest aparat de aer conditionat, clientii au vazut diferenta si beneficiile aduse. In acest sens, ei au fost foarte multumiti de modul de funcitonare sustinand ca reuseste sa raceasca foarte eficient, redandu-le confortul dupa care tanjeau. Totodata, consumul de curent electric nu este foarte mare, iar design-ul este foarte dragut, astfel ca se va integra fara probleme in peisaj. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN este un aparat foarte eficient si economic, astfel incat poate fi amplasat intr-o camera sau chiar la birou. Este foarte silentios, astfel incat va putea functiona si noaptea fiind nu iti va deranja somnul. Este o alegere potrivita, de care si clientii au fost foarte multumiti. Aici poti consulta mai multe detalii si o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.3/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

  • functii diverse
  • pret accesibil
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *