lun. apr. 29th, 2024
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko WKY71233PTLYB3

Daca esti interesat de o masina de spalat rufe economica si cu performante destul de bune la un pret accesibil, masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3 ar fi o optiune de luat in calcul. Nu este cea mai performanta masina de pe piata, insa detine o serie de functii si programe care vor fi foarte eficiente astfel incat sa obtii rezultatele scontate.

Fiind chiar un model slim, iti va garanta ca nu va ocupa foarte mult spatiu de care poate nici nu dispui. Stim ca in ziua de azi spatiul reprezinta o problema si fiecare ne dorim sa castigam cat mai mult, atunci producatorii ne-au adus produse care sa anihileze si aceste dezavatanje.

Design

Beko WKY71233PTLYB3 este prevazuta cu un design modern, avand carcasa de culoare alba, se va integra foarte bine oriunde ai amplasa-o. Frontal, regasim display-ul LCD, unde vor fi redate informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul rotativ prin intermediul caruia vei selecta programul de spalare si cuva pentru detergent.

Masina masoara 84 x 60 x 45 cm ( l x L x A).

Hubloul are o deschidere de 170 de grade, iar diametrul acestuia este de 34 cm.

Specificatii

Beko WKY71233PTLYB3 este o masina de spalat rufe ce prezinta incarcare frontala, inregistrand o capacitate medie, de 7 kg. Este foarte economica, fiind incadrata in cea mai performanta clasa si anume A+++. Altfel spus, va consuma cu pana la 45% mai putina energie electrica comparativ cu o masina de spalat incadrata in clasa A+.

Viteza maxima pe care o va putea atinge in timpul stoarcerii este de 1200 rpm. Este un nivel destul de mare, care va garanta o stoarcere impecabila. Insa, de multe ori nici nu vei folosi viteza maxima, de cele mai multe ori vei selecta 800 sau 1000 rpm, pentru ca nu toate tipurile de tesatura suporta o viteza foarte ridicata si se pot degrada in timp.

Masina este dotata cu 15 programe de spalare, pe care le consider foarte eficiente si diversificate si apreciez incercarea producatorilor de a acoperi toate nevoile. Anumite programe sunt ceva mai deosebite si nu le regasim chiar la orice model de masina de spalat rufe.

Exista o serie de programe gandite special in functie de tipul materialului, precum: bumbac, bumbac eco, sintetice, lana.

Dar exista si programe speciale pe care vreau sa pun putin accentul, oferind mai multe detalii.

Unul dintre acestea este progarmul pentru camasi, iar numele sugereaza carui tip de haine i se adreseaza. Prin urmare, scopul sau este sa elimine eventualele pete de pe camasi, fara sa deterioreze tesatura, dar si fara sa le sifoneze.

Un alt program ceva mai special este cel pentru culori inchise, care se adreseaza hainelor negre sau hainelor foarte inchise ca si culoare. Nu va trebui sa ganditi separat si sa selectati manual temperatura si viteza de centrifugare, datorita existentei acestui tip de program care va stabili automat parametrii optimi pentru spalare.

Spalarea manuala, dupa cum spune si numele, doreste sa imite spalarea de mana la lighean. In cadrul acestui program, va fi utilizata apa la temperatura destul de scazuta, cam la 20 de grade Celsius, iar aici poate fi adaugata si incaltamintea. Totodata, viteza de stoarcere este si ea mica, de 600 rpm, tocmai de aceea este perfecta si pentru incaltaminte.

Este esentiala prezenta programului dedicat hainelor bebelusilor, chiar daca poate in acest moment nu ai sau nu ai in plan un bebelus. Insa, cel mai probabil, la un moment dat, iti va servi acest program, iar bebelusii avand pielea foarte sensibila este nevoie de o clatire mult mai atenta pentru ca orice urma de detergent sa dispara.

Programul rapid dureaza doar 14 miute, este clar ca putem aduaga doar hainele foarte putin murdare sau atunci cand strangem doar cateva articole, nefiind suficiente pentru o incarcare normala.

Programul mixt permite adaugarea hainelor din bumbac si a hainelor sintetice, fiind de multe ori ne este greu sa le separam si sa obtinem doua incarcari complete.

Nu in ultimul rand, amintim si despre programele clatire, stoarcere + scurgere, pe care le vei putea activa oricand vei avea nevoie. Se mai poate intampla sa nu se dizolve complet capsulele si sa ramana pete pe haine. Nu va fi nevoie sa reiei un program complet de la capat, ci este suficient sa apelezi la combinatia celor trei, iar problema se va rezolva in scurt timp.

Nivelul de zgomot inregistrat la centrifugare este de 77 dB, iar la spalare, de 64 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acestei masini de spalat, puannd in valoare faptul ca este foarte economica, extrem de silentioasa si nu ocupa mult spatiu. De asemenea, programele sunt suficient de diversificate, astfel incat nu au fost obligati sa seteze manual temperatura si viteza de centrifugare. Prin urmare, acestia estimeaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Beko WKY71233PTLYB3 este o varianta foarte buna. In principiu, este o masina foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, programele sunt foarte diversificate, iar modul de spalare este excelent. Functioneaza in parametrii optimi, astfel ca utilizatorii nu au avut ce sa ii reproseze. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • programe diversificate
  • silentioasa
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *