sâm. apr. 27th, 2024
Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2WMasina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

In ultimii ani, Samsung a reusit sa revolutioneze domeniul electrocasnicelor, aducand produse deosebite, care tin pasul cu tehnologia de ultima ora. Un exemplu in acest sens, il constituie si masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W pe care ne-am propus sa o analizam astazi.

Daca spatiul este o problema si pentru tine, cu atat mai bine, este un motiv in plus sa te orientezi asupra acestei masini de spalat. Practica si efcienta, aceasta masina de spalat rufe aduce surprize interesante.

Design

Masina Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este prevazuta cu un design elegant si foarte interesant, fiind de culoare alba, astfel ca se va integra perfect oriunde ai amplasa-o. In partea de sus, se afla un display de tip LED, care va afisa informatii legate de ciclul de spalare, un buton rotativ de unde vei selecta unul dintre programele prestabilite si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 60 x 40 cm ( l x L x A) si cantareste 55 de kg.

Specificatii

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, avand o capacitate de incare medie, de 6 kg. Este un model slim, ceea ce face mai usoara depozitarea sa.

Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, ceea ce va asigura o stoarcere foarte buna.

Clasa de eficienta energetica este A++, astfel ca vorbim despre un model de masina destul de economica. Consumul mediul anual de apa a fost aproximat la 8680 litri.

Masina este prevazuta cu programe de spalare foarte diversificate, in functie de material, pentru a acoperi cam tote tipurile de nevoi.

Partea cea mai interesanta este faptul ca exista un program rapid care spala doar 15 minute, ideal atunci cand ai nevoie sa speli urgent haine, dar care nu sunt prea murdare.

Masina este dotata cu tehnologia Eco Bubble, prin intermediul caruia, detergentul se va amesteca cu aerul si apa, rezultand astfel bule, ce vor patrunde in tesatura, fara a o deteriora.

Totodata, este incorporat tamburul Diamond Drum, care contribuie la sporirea eficientei si performantei la spalare, datorita texturii sale in forma de diamanet, tesaturile fiind protejate.

Masina produce la spalare un zgomot de maxim 61 dB, iar la centrifugare, un zgomot de maxim 74 dB.

Parerea clientilor

Clinetii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acestei masini de spalat, astfel ca aceasta reuseste sa le satisfaca integral nevoile. Sunt incantati de programele si tehnologiile cu care este prevazuta, este silentioasa si foarte eficienta. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este o masina foarte eficienta, care vine la pachet cu o serie de optiuni si functii foarte interesante. O recomand cu incredere, fiindca a demonstrat ca este un produs fiabil, eficient si economic. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.3/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • tehnologia Eco Bubble
  • tambur Diamond Drum
  • programe diversificate
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • lipsa tehnologii performante

De k24

0 comentarii la „Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *