lun. apr. 29th, 2024
Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2XMasina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung WF60F4E5W2X

Chiar daca spatiul nu este prietenul tau, nu inseamna ca nu te poti orienta asupra unei masini de spalat eficiente cu functii performante. Un astfel de model de masina este chiar masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X despre care vom discuta pe larg astazi.

Este un model de masina slim, ceea ce face facila depozitarea sa, astfel ca nu va ocupa foarte mult spatiu. Tehnologiile pe care le are in dotare, o face o masina extrem de eficienta, insa este esential sa afli toate detaliile pentru a te convinge ca este ceea ce ai nevoie.

Design

Masina Samsung WF60F4E5W2X este prevazuta cu un design modern, fiind de culoare argintie, se va potrivi cu orice culoare si, cu siguranta, nu va trece neobservata. Frontal, se pozitioneaza display-ul de tip LED, ce afiseaza informatii utile despre ciclul de spalare, butonul rotativ de unde vei selecta programul si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 60 x 40 cm (l x L x A) si are o greutate de 55 kg.

Specificatii

Masina Samsung WF60F4E5W2X este prevazuta cu incarcare frontala, avand o capacitate medie, de 6 kg. Masina este eficienta si din punct de vedere al consumului, astfel ca este incadrata in clasa A++.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, astfel ca iti va asigura o stoarcere foarte buna.

Tehnologia Eco Bubble cu care masina este prevazuta prin intermediul careia, generatorul unic de bule va dizolva detergentul transformandu-l in bule, care va patrunde in tesatura, astfel incat sa elimine pana si petele cele mai dificile. Indiferent ca speli cu apa calda sau rece, procedeul este la fel de eficient.

Tehnologia Eco Bubble a fost propusa de sud-coreeni de la Samsung, astfel ca va fi asigurat si un consum mai mic de energie electrica.

Functia diagnosticare inteligente te va ajuta sa primesti in cel mai scurt timp informatii despre o eventuala problema cu care s-ar putea confrunta masina. Instaland o simpla aplicatie pe telefon, vei fi instiintat in cazul in care s-ar intampla ceva cu masina de spalat.

Fiecarui tip de material ii va corespunde un anumit program. Masina dispune de o serie ampla de programe de spalare, care se vor adapta in functie de tesatura. Indiferent ca hainele pe care le speli sunt de bumbac, sintetice, lana, pentru copii, sport, de culoare inchisa etc, programele au capacitatea de a adapta temperatura si viteza de centrifugare pentru ca tesatura acestora sa nu fie afectata.

Programul de auto-curatare va fi eficient pentru intretinerea masinii, astfel ca te va ajuta sa scapi de mirosurile neplacute in urma unor utilizari de lunga durata a masinii, dar si de rezduurile care s-ar putea aduna pe interior.

Nivelul de zgomot produs la spalare ajunge pana la 61 dB, iar in timpul centrifugarii, 76 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin dupa achizitionare, ca este o masina foarte eficienta si buna, care isi face treaba foarte bine. Garanteaza un consum redus de energie si apa, detine programe diversificate pentru toate tipurile de tesaturi si este fiabila. Clientii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox este o masina de spalat foarte practica si eficienta pe care o recomand cu incredere. Este economica, detine o multitudine de programe de spalare adapte in functie de tipul tesaturii, dar si tehnologii de ultima generatie. Clientii sunt incantati, iar aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.6/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • tehnologia Eco Bubble
  • programe diversificate
  • pret rezonabil
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *