mar. apr. 30th, 2024
Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LESamsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE

O masina cu adevarat performanta este chiar Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE care ne invata ce inseamna tehnologia si functii inteligente. Este o optiune de luat in calcul, iar totodata, aceasta vine cu o capacitate generoasa si un consum redus de energie. In continuare, dezbatem pe larg toate detaliile care te-ar putea interesa despre ea.

O masina practica si eficienta poate avea sensuri diferite pentru fiecare dintre noi. Insa principalele atribute s-ar putea referi la consumul de energie, capacitatea de incarcare si numarul de programe. Aceasta masina este mai mult de atat, aducand tehnologii cu adevarat impresionante.

Design

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE este o masina eleganta, avand carcasa de culoare alba. Frontal, sunt amplasate display-ul LED, ca reda informatii importante despre ciclul de spalare, butonul rotativ, cu ajutorul caruia vei selecta programul de spalare si cuva de pus detergentul.

Aceasta masoara 85 x 60 x 60 cm ( l x L x A) si cantareste 72 de kg.

Specificatii

 

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE este prevazuta cu incarcare frontala, avand o capacitate generoasa de 8 kg. Este foarte eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna clasa.

Viteza de centrifugare este excelenta, de 1400 rpm. Desigur, aceasta viteza poate fi modificata, in functie de materialele pe care le speli, pentru a nu se degrada.

Motorul Digital Inverter utilizeaza magneti puternici, el fiind responsabil pentru consumul redus de energie, de nivelul de zgomot redus, dar si de fiabilitatea ridicata.

Tehnologia Eco Bubble contribuie la transformarea detergentului in spuma, astfel incat sa patrunda mai facil in tesatura si sa elimine murdaria, evident, fara a afecta tesatura.

Tehnologia Bubble Soak va fi aliatul de incredere pentru a inlatura pana si cele mai dificile pete. Hainele vor fi inmuiate puternic pentru a inlatura eficient petele.

Tehnologia Add Wash iti ofera posibilitatea de a adauga haine chiar in timp ce masina spala. Vei introduce hainele in timpul spalarii prin huboul special cu care usa acesteia este prevazuta.

Masina este prevazuta cu 15 programe foarte diversificate, in functie de materiale, pe care bineinteles, le vei putea personaliza setand temperatura apei si viteza de centrifugare dorita.

De asemenea, masina mai este prevazuta si cu alte functii si sisteme inteligente, cum ar fi:

  • Smart Check
  • Smart Control
  • Autodiagnosticare
  • Programare intariziata
  • Sistem de siguranta impotriva copiilor
  • Semnalizare acustica la terminarea programului

Nivelul de zgomot atins la centrifugare estede 74 dB, in timp ce la spalare ajunge la 74 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produs, sustind ca este o masina excelenta, ce merita achizitionata. Spala excelent hainele, este silentioasa, iar consumul de energie este unul redus. O recomanda cu incredere si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Alb este un electrocasnic excelent, care isi face treaba cum stie mai bine. Este prevazuta cu functii si sisteme inteligente, capacitate mare si eficienta energetica ridicata. O recomand, iar aici poti consulta o oferta avantajoasa.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • design deosebit
  • programe diversificate
  • tehnologia Eco Bubble, Eco Soak si Add Wash
  • motor digital Inverter
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *