Dum. apr. 28th, 2024
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2WMasina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W

Practica si eficienta, masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W iti vine in ajutor. Cu o capacitate destul de mare si dotari de ultima generatie, te va ajuta sa cureti si igienizezi de fiecare data hainele tuturor membrilor familiei. Te invitam sa afli mai multe despre acest model de masina de spalat!

Cum fiecare are asteptari diferite, aceasta masina de spalat vizeaza sa acopere o gama variata de nevoi. Economica, eficienta si incantoare, Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este o alegere foarte buna.

Design

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este o masina de spalat rufe cu un design elegant si compact, de culoare alba. In partea de sus, se regaseste un buton rotativ de unde vei alege programul, dar si un ecran ce va afisa informatii utile, inclusiv timpul ramas de spalare. De aseamenea, este prezenta si cuva unde vei pune detergentul.

Cat despre dimensiunile sale, aceasta detine 85 x 60 x 55 cm ( l x L x A) si o greutate de 61 de kg.

Specificatii

Masina Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este prevazuta cu incarcare frontala, avand o capacitate de 7 kg. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce demonstreaza ca este o masina de spalat rufe extrem de eficienta.

Viteza de centrifugare poate ajunge pana la 1200 de rpm, ceea ce garanteaza o storcere extrem de buna a hainelor.

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este echipata cu 18 programe, dintre care cele mai important de mentionat:

  • Program rapid (15 minute)
  • Program prespalare
  • Program lenjerie
  • Program bumbac
  • Program Jeans
  • Program lana
  • Program sintetice
  • Program usor de calcat
  • Program colorate
  • Program consum redus de energie
  • Program spalare manuala
  • Program Sport

Este prezenta tehnologia revolutionarea Eco Bubble de la Samsung, ce are capacitatea de a amesteca aerul cu detergentul si apa, inainte de inceperea programului de spalare, astfel ca vor rezulta bule de spuma, ce vor pastrunde foarte rapid in tesatura hainelor, astfel ca hainele vor fi curatate foarte bine indiferent ca este folosita apa calda sau rece.

Masina este prevazuta cu filtru auto-curatare si audiagnosticare. De asemenea, exista sistemul de siguranta impotriva copiilor, ideal mai ales daca ai copii mici. Usa va fi blocata pe tot parcursul spalarii.

Programarea intarziata va fi ideala in momentul in care vrei ca masina sa inceapa spalarea la o anumita ora.

Statistic vorbind, s-a facut si o aproximare a consumului anual de apa, fiind estimat la aproximativ 9400 de litri. Evident, acest numar variaza, in functie de frecventa spalarii si de programul utilizat.

Nivelul de zgomot atins in timpul spalarii este de 62 dB, iar in timpul centrifugarii de 76 dB.

Parerea clientilor

Clientii au fost foarte incantati cand au fost intrebati despre aceasta masina de spalat rufe. Este o masina extrem de eleganta, spala excelent si este si silentioasa. Sunt foarte multumiti de ea, asa ca o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb este un electrocasnic excelent, de incredere, pe care il poti achizitiona fara dubii. Vine cu o capacitate de incarcare destul de mare, este foarte economica si prezinta o gama diversificata de programe. Clientii considera ca este o investitie buna si nu regreta nicio clipa alegerea facuta. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

Atentie! Iti doresti aceasta masina de spalat, insa ai vrea sa o achizitionezi la un pret mai mic? Atunci consulta oferta produselor resigilate, aici, sub imaginile de prezentare. Garantia este de 24 de luni.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.3/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • tehnologia Eco Bubble
  • eficienta enegetica
  • programe foarte diversificate
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *