lun. apr. 29th, 2024
Aragaz Arctic UAM4SAragaz Arctic UAM4S

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic UAM4S

Aragazul Arctic UAM4S este unul dintre cele mai bine vandute aragazuri si va vom face o scurta prezentare a acestuia, pentru ca in final, decizia va apartine. Arctic UAM4S este un aragaz clasic din toate perspectivele, din punct de vedere al design-ului, fiind unul destul de simplist, cat, mai cu seama, de functiile inteligente care per total, ii lipsesc.

Dupa cum se poate observa si in poza, plita aragazului prezinta patru arzatoare care sunt alimentate pe gaz. Dimensiunile acestora variaza, iar ca si putere vorbim despre valori cuprinse intre 1 si 2.5 kW. Ceea ce este de mentionat si extrem de important, consta in siguranta care ii este montata impotriva evenimentelor neplacute, caci, cum bine stim, gazul reprezinta o resursa inflamabila, iar aceasta sigura este bine venita pentru a evita eventualele riscuri la care ati putea fi supusi.

In ceea ce priveste cuptorul acestui aragaz, deopotriva alimentat pe gaz, are o capacitate medie, fiind utila oricaror tipuri de preparate nu foarte pretentioase. Aici este identificat si un minus, inexista vreunei functii inteligente care ar putea facilita munca prin cresterea performantei, dar din nou si acest aspect, tine de preferintele personale. Ca si in cazul plitei, cuptorul, detine functia de siguranta impotriva incidentelor neplacute.

Ca o concluzie, Aragazul Arctic UAM4S Gaz, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb este o alternativa buna in special cand bugetul este destul de limitat, iar pretentiile sunt direct proportionale cu pretul oferit pe acest produs. Daca doriti o oferta avantajoasa si livrare gratuita puteti accesa aceasta oferta.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • numar redus de functii

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *