Plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030, Vitroceramica, 2 Zone de gatit, Sticla neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BHCS38120030

Daca esti genul de persoana care gateste destul de rar sau vrei sa iti utilezi casa de vacanta, atunci recomandarea noastra ar fi sa acorzi cateva momente de atentie si pentru plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030 pe care o vom analiza in continuare.

Aceasta plita este un model deosebit, care nu doar ca se bucura de un aspect desobit, ci este si electric, astfel ca nu vei depinde de gaze. Concret, este o plita vitroceramica, iar principalul avantajo comparativ cu una pe inductie, se refera la faptul ca are capacitatea de a incalzi orice tip de vas.

Design

Plita Hansa BHCS38120030 este dotata cu un design cu totul deosebit, foarte elegant, fiind din sticla neagra, se va potrivi cu orice tip de mobila, indiferent de culoarea sa. Butoanele cu ajutorul carora vei porni plita sunt de tip touch.

Specificatii

Hansa BHCS38120030 este o plita incorporabila ce are o putere de 3000 W, avand doua zone de gatit, adica doua arzatoare: unul mic si unul normal. Puterea acestora difera, astfel ca puterea arzatorului mic este de 1.2 kW, iar celui mare de 1.8 kW.

Este prevazuta cu protectie la supraincalzire, fapt ce te va ajuta sa te simti mereu in siguranta. Se va decupla in momentul in care se va incalzi foarte mult, astfel incat componentele sale sa nu se strice.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de eficienta acestei plite, sustinand ca isi face treaba asa cum promite. De asemenea, aceasta se curata foarte usor, dupa fiecare utilizare. Prin urmare, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030, Vitroceramica, 2 Zone de gatit, Sticla neagra este o plita eficienta, care se utilizeaza usor, dar este si foarte usor de curatat. Vine la pachet cu un design deosebit, iar clientii s-au aratat foarte multumiti de produs. Aici ai posibilitatea de a consulta o oferta de pret excelenta.

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • dimensiuni reduse
  • design placut
  • pret avantajos
  • siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila domino Hansa BHCS38120030

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.