Plita incorporabila Hansa BHCI63306, Vitroceramica, 4 Zone, Touch control, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BHCI63306

Esti in cautarea unei plite moderne si elegante? Mai mult decat atat, nu vrei sa depinzi de gaz? Atunci avem o sugestie foarte interesanta pentru tine care se refera la plita incorporabila Hansa BHCI63306 despre care vom discuta in detaliu de aceasta data.

Clientii, in general, au diverse asteptari in ceea ce priveste plita. O parte dintre acestia pun accent pe un anumit ton sau stil de plita, adica pe partea estetica, iar altii sunt concentrati asupra performantelor acesteia. Oricum ar fi, noi vom analiza plita din toate perspectivele pentru a fi sigur ca este ceea ce te avantajeaza.

Design

Plita Hansa BHCI63306 este prevazuta cu un design ultra modern, fiind din sticla neagra, cu siguranta nu va putea trece neobservata. De asemenea, aceasta se va asorta foarte usor cu orice nuanta de mobilier, negrul fiind deloc pretentios. Frontal, sunt pozitionate butoanele cu touch de unde vei controla arzatoarele.

Plita masoara 5 x 57.5 x 50.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Hansa BHCI63306 este o plita incorporabila foarte interesanta, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Detine alimentare electrica, venind cu o serie de avantaje. Principalele avantaje se refera la siguranta ridicata, dar si aprinderea facila, eficienta transferului de caldura catre alimentele din vase, stabilitatea vaselor si usurinta de curatare a plitei.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare dintre care doua sunt de dimensiuni normale, unul mic si unul mare. Cele doua arzatoare normale detin o putere a cate 1.8 kW fiecare, cel mic 1.2 kW si cel mare 2.3 kW. Pentru a le controla, dispui de 9 trepte.

Plita dispune de diverse functii moderne. Schott Ceran reprezinta un proces de productir inovator, astfle ca toate plitele vitroceramice sunt fabricate fara a utiliza arsenic sau orice alte tipuri de metale grele. Aceasta inseamna va aduce beneficii asupra mediului, iar plita va putea fi reciclata si materialul va putea fi folosit si in alte domenii, cum ar fi constructii.

Plita ofera si sistem de blocare al accesului copiilor la panoul de control pentru a te simti mereu in sugranta.

Functia de fierbere automata poate fi echivalat cu fierberea la foc mic, astfel incat se va reduce automat temperatura la nivelul arzatorului utilizat, odata cu scurgerea timpului prestabilit.

Indicatorul de caldura reziduala are capacitatea de a semnala zonele care au ramas calde dupa ce ai oprit plita.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de achizitie, sustinand ca este o plita eficienta si foarte eleganta, care ii va da bucatariei un aspect aparte. Este usor de utilizat si se intretine foarte usor. Insa, un aspect ce trebuie sa il aveti in vedere, este faptul ca nu vine la pachet cu cablul de alimentare. Acestia considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHCI63306, Vitroceramica, 4 Zone, Touch control, Negru este o plita foarte interesanta, din toate punctele de vedere. Vine la pachet cu un design inovator, elegant, dar si functii inteligente, care iti va facilita efortul in bucatarie. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

Atentie! In cazul in care vrei sa faci economii, iti recomandam sa comanzi produsul de la categoria de resigilate. Oferta o gasesti aici, subi imaginile de prezentare. Garantia ramane aceeasi de 24 de luni.

7.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • touch control
  • design elegant
  • functie de fierbere automata
  • curatare facila
  • material ecologic, indicator caldura reziduala

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Hansa BHCI63306

0 thoughts on “Plita incorporabila Hansa BHCI63306, Vitroceramica, 4 Zone, Touch control, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.