Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EGH6342BOX

Cauti o plita incorporabila pentru o bucatarie moderna? Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX ar putea fi o optiune de luat in calcul, insa decizia iti apartine. Vorbim astazi pe larg despre acest model de plita care ar putea starni interesul.

Plita vine la pachet cu o functionalitate clasica, dar cu optimizari legate de aspectul exterior. Nu dispune de cele mai sofisticate sisteme, insa promite sa isi face treaba exact asa cum trebuie, pentru ca tu sa nu intampini probleme sau dificultati.

Design

Din punct de vedere estetic, plita nu beneficiaza de elemente care sa o scoata in evidenta. Cu toate acestea, ea prezinta un design simplu, dar elegant, fiind de culoare argintie, ce se va integra foarte bine in orice tip de bucatarie. Butoanele sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecaruia exista indicatii conform carora sa iti poti da seama carui arzator corespunde.

Specificatii

Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX este prevazuta cu alimentare pe gaz. Avand in vedere ca este o resursa inflamabila, producatorii au echipat plita cu sistem de siguranta, care se refera la plasarea unor supape la nivelul fiecarui arzator, astfel incat atunci cand flacara se va stinge accidental, alimentarea la gaz se va opri automat.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare, dintre care: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare. Puterea acestora difera astfel ca arzatorul cel mic detine o putere de 1 kW, cele doua normale cate 2 kW fiecare, iar cel mare 3 kW.

Arzatorul cel mare are o forma speciala, astfel incat vasele de dimensiuni mari pe care le vei pune pe acest arzator sa aiba o stabilitate mult mai mare.

Sunt prezente si doua gratare din fonta, ce vor oferi o stabilitate ridicata vaselor in timpul gatitului. Aprinderea este electrica prin scanteie.

Cabul de alimentare are o lungime de 1.1 m.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti in mare parte de plita, sustinand ca isi face treaba exact asa cum promite si se curata foarte usor. De asemenea, gratarul este de foarte buna calitate, oferind o stabilitate ridicata vaselor in timpul gatitului. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox este o plita buna, care desi nu este prevazuta cu sisteme de ultima ora, isi face treaba foarte bine. Este prevazuta cu sisteme de siguranta si aprindere electrica, iar forma arzatorului cel mare este ceva mai speciala, tocmai pentru a oferi o stabilitate ridicata oalelor ceva mai mari. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

7.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • design placut
  • optimizari la nivel functional

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX

0 thoughts on “Plita incorporabila Electrolux EGH6342BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.