lun. apr. 29th, 2024
Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 WCombina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool BLF 8121 W

Combina frigorifica face parte din seria electrocasnicelor ce nu pot lipsi din bucataria nimanui, asa ca te invitam sa faci cunostinta cu un alt model de combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W care ar putea deveni urmatoare achizitie daca descoperi ca este ceea ce ai nevoie.

Fiecare dintre noi avem cerinte si nevoi diferite, asa ca si producatorii de combine frigorifice si-au asumat acest lucru, iar in acest sens au creat diverse modele de produse. In cele ce urmeaza, vom realiza o descriere obiectiva cu informatii relevanta, care sa va permita formarea unei opinii cat mai realista despre produsul care va intereseaza.

Design

Whirlpool BLF 8121 W prezinta un design simplu, dar in acelasi timp elegant, avand carcasa in totalitate de culoare alba, astfel ca va fi foarte usor de asortat cu orice piesa de mobilier pe care probabil le detii deja in bucatarie. Deschiderea usilor este standard, pe partea dreapta, insa totodata, acestea sunt si reversibile, asa ca le veti putea monta, in functie de cum va permite spatiul de depozitare. Ca si dimensiuni, aceasta prezinta 188.5 x 59.5 x 65.5 cm (l x L x A), dar si o greutate de 63 kg.

Specificatii

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W prezinta un volum net de 3 de litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Altfel spus, combina este destul de spatioasa pentru a putea depozita cat mai multe alimente, avand un consum de energie redus. Consumul energetic anual ajunge pana la 309 kWh.

In cele ce urmeaza vom discuta separat despre frigiderul si congelatorul combinei Whirlpool BLF 8121 W.

Frigiderul combinei Whirlpool BLF 8121 W prezinta un volum de 228 de litri. Este foarte bine organizata si prevazuta cu patru rafturi din sticla. Prezinta in partea de jos ladita pentru fructe si legume, unde vor fi depozitate in siguranta, pentru a ramane proaspete o perioada indelungata de timp. Pe usa, exista niste rafturi unde veti  putea adaposti atat sticle, cat si oua si alimente cu dimensiuni ceva mai reduse. Sistemul de dezghetare al frigiderului se realizeaza automat.

Congelatorul combinei Whirlpool BLF 8121 W detine un volum de 111 litri si este prevazut cu trei compartimente. Capacitatea de congelare a congelatorului pe parcursul a 24 de ore este de 5 kg, iar sistemul de dezghetare se realizeaza manual.

Combina este dotata cu functia de super-racire, temperatura din interior fiind ajustata in mod automat datorita senzorilor al 6-lea.

Este prezent un compresor datorita caruia combina nu va produce mult zgomot, astfel fiind silentioasa si nu va va deranja fonic. Nivelul maxim de zgomot atins este de 38 dB.

Autonomia este de 24 de ore, adica, in cazul unei pene de curent, pe parcursul a 24 de ore, mancarea va fi in continuare in siguranta.

Parerea clientilor

Clientii care au achizitionat deja acest model de combina, s-au aratat foarte incantati de produs in sine. Considera o combina buna, care functioneaza foarte bine si este extrem de silentioasa. In general, acestia recomanda si altor persoane acest model de combina pentru a o achizitiona.

Concluzie

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W, 6th Sense, 339 l, Clasa A+, Alb este un model de combina eficienta, pe care o recomand indeosebi persoanelor cu un buget limitat, dar care isi doresc un astfel de produs cat mai incapator. Raportul calitate/pret este foarte accesibil, iar daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii, dar sa consultati si o oferta buna, puteti intra aici.

Atentie! Daca nu te deranjeaza eventuale deformari, zgarieturi sau lovituri (depinde de caz in functie de produs), poti economisi peste 210 lei comandand de la categoria resigilate avand garantie similara cu produsul nou – 24 de luni. Merita sa verifici resigilatele pe care le au in stoc, pentru a vedea ce defecte prezinta, unele dintre ele fiind chiar superficiale.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.7/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • tehnologie racire al 6 lea simt
  • volum generos

Pareri CONTRA

  • lipsa functie No Frost

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *