lun. apr. 29th, 2024
Cuptor cu microunde Beko MGC20100SCuptor cu microunde Beko MGC20100S

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko MGC20100S

Indiferent ca vreti sa cumparati un cuptor pentru dumneavoastra sau sa il oferiti cadou, trebuie sa va asigurati ca veti achizitiona un produs calitativ, care sa isi faca treaba cum trebuie. Iar daca reusim sa gasim si un produs accesibil din punct de vedere al pretului, atunci lucrurile sunt si mai favorabile. Astazi, vom discuta despre cuptorul cu microunde Beko MGC20100S, un real ajutor in bucatarie.

Poate ca multi dintre noi utilizeaza cuptorul cu microunde ocazional, iar eu ma numar printre acei utilizatori care apeleaza la cuptor doar ocazional, si acesta ar putea reprezenta un motiv pentru care nu isi doresc cel mai scump cuptor cu microunde. Este de inteles, dar pentru suma pe care o platiti, trebuie sa cunoasteti anticipat ceea ce ofera si promite cuptorul in discutie.

Design

Aspectul in sine al cuptorului este unul dragut, fiind de culoare argintie. Panoul de comanda este mecanic, iar in partea dreapta veti oberva butoanele prin intermediul carora veti seta programul dorit. Din perspectiva dimensiunilor, acesta prezinta 425 cm inaltime, 325 cm latime si 262 cm adancime, dar si o greutate de 10.5 kg.

Specificatii

Beko MGC20100S este un cuptor cu microunde cu o capacitate de 20 de litri si o putere de 700 W. Prezinta in dotare Grill care are o putere de 800 W.

De asemenea, cuptorul vine la pachet cu functia de dezghetare care are ca scop reducerea timpul de dezghetare a alimentelor direct scoase din congelator. Timerul este si el util, ba chiar necesar, pentru ca va avertizeaza cand alimentele din interior s-au incalzit si programul s-a terminat.

Prezinta ca si accesoriu un suport rotund pentru o mai buna stabilitate a vasului introdus pe care sunt asezate alimentele.

Parerea clientilor

Cumparatorii care detin deja in bucatarie acest model de cuptor s-au aratat incantati de modul de functionare. Acestia sustin ca alimentele sunt foarte bine incalzite si nu s-au detectat niciun fel de defectiuni. Este usor de intretinut si curatat ceea ce reprezinta un plus.

Singurul inconvenient pe care acestia l-au identificat, ar fi faptul ca arcul de la usa cuptorului este destul de dur incat sa se auda in momentul in care inchideti sau deschideti usa. Insa, eu personal nu il consider o defectiune sau o problema de care sa depinde decizia de cumparare.

Concluzie

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100S, 20 L, 700 W, Mecanic, Grill, Timer, Silver este un aparat simplu si extrem de util in bucataria fiecarei gospodine, chiar daca nu apelam zilnic la acest aparat. Nici nu este recomandat ca fiecare miscare in bucatarie sa depinde de un cuptor cu microunde, insa utilizat in mod ponderat, poate fi un real ajutor si poate scuti ce este cel mai important – timp. Pentru mai multe detalii si o oferta accesibila, puteti incerca aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design placut
  • timer
  • grill
  • functie dezghetare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *