lun. apr. 29th, 2024
Star-Light 50DM5000Star-Light 50DM5000

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light 50DM5000

Pentru ca Star-Light a lansat o gama destul de ampla de televizoare, cu caracteristici, dar si dimensiuni diferite, continuam sa dezbatem fiecare produs. Televizorul Star-Light 50DM5000 este noul subiect despre care vom discuta in acest articol, pentru ca romanii au inceput sa devina din ce in ce mai curiosi despre acest brand care promite calitate destul de buna, la un pret mai mult decat accesibil.

Star-Light este un brand ce a castigat din ce in ce mai mult teren in ultima perioada de timp, fiind cunoscut pentru produsele pe care le ofera la preturi foarte bune. Acesta este si cazul televizorului de fata despre care am ales sa vorbim in acest moment. In cele ce urmeaza vom analiza produsul din toate perspetivele, iar decizia de a il achizitiona sau nu, va apartine.

Design

Pe partea de design nu o sa insistam foarte mult, dat fiind ca puteti remarca anumite detalii si din pozele afisate, ci vom sublinia esentialul. Este un model de televizor simplu, dar in acelasi timp elegant, de culoare neagra, fiind ideal atat pentru living-uri, cat si pentru dormitoare. Poate fi amplasat pe masa, comode, dar si in perete, datorita compatibilitatii cu suporturile VESA, dar care trebuie achizitionate separat, deci nu sunt incluse in pachet. Ca si dimensiuni, acesta prezinta 1140 x 250 x 725 mm (cu stand).

Specificatii

Star-Light 50DM5000 este un non smat TV, ce face parte din gama 2016. Prezinta o diagonala de 127 centimetri, adica 50 inch, o rezolutie FULL HD de maxim 1920 x 1080 de pixxeli, dar si o luminozitate destul de buna de 300 cd/mp. Timpul de raspuns este si el unul mic si anume 6.5 ms, astfel ca va veit buucra de imagini FULL HD clare, coerente, dar si de culori vii si naturale, la un unchi de vizionare foarte larg si anume 178 de grade. Cu alte cuvinte, veti putea viziona imagini foarte bune din parope orice pozitie va aflati raportata la televizor.

Si la partea de sunet sta bine, fiind asigurat de catre un sistem audio 2.0 de 16 W, ce prezinta caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus, Surround Sound si Equalizer (5 band), care asigura un sunet mai puternic si destul de bun, chiar si atunci cand volumul este mai mare.

De asemenea, important de amintit este si tunerul digital incorporat (DVB-T, DVB-c), alaturi de slotul CI+ ce aduc imbunatatiri la receptionarea transmisiilor YV digitale ori de inalta definitie HDTV, pentru a nu mai necesita prezenta decodorului clasic extern ce este utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu. Decodorul pe slot CI+ va vine in ajutor, astfel ca nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare si de o alta telecomanda.

Functia monitor este preferata in general de cei care doresc sa achizitioneze televizorul pentru atributiuni multiple, precum aceea de monitor pentru calculator sau laptop. De asemenea, poate fi utilizat si pe post de consola de gaming, prin inrarea VGA pe care o are in dotare sau portul digital HDMI. Totodata, prezinta si un player multimedia integrat pentru a putea redea fisiere audio, video sau foto de pe stickul USB sau de pe un hard disk extern.

Ca si accesorii, cu care televizorul vine la pachet sunt telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare.

Parerea clientilor

Analizand si parerile expuse de cumparatori, am constatat ca acestia sunt multumiti de acest model de televizor. Au subliniat design-ul elegant pe care il are si faptul ca este usor. Totodata, sunetul este foarte bun, iar culorile imaginilor sunt excelente.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 50DM5000, 127 cm, Full HD este un televizor bun, mai ales pentru persoanele care doresc sa inlocuiasca vechiul televizor si isi doresc ceva mai performant. De asemenea, este ideal si pentru cei care il vor si pe post de monitor pentru ca isi face treaba excelent la un pret accesibil. Aici aveti cea mai recenta oferta pentru acest model de televizor Star-Light.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • diagonala generoasa
  • imagini bune
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lipsa functii Smart

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *