Dum. apr. 28th, 2024
Televizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5000, Full HDTelevizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5000, Full HD

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light 55DM5000

Sunteti inca o data in cautarea unui televizor si inca nu v-ati putut decide? Daca va doriti un astfel de aparat ieftin, dar bun, Star-Light are raspunsul la nevoile voastre. De aceasta data, vom discuta despre televizorul LED Star-Light 55DM5000 si il vom cunoaste mai bine.

Star-Light a lansat o linie de televizoare destul de diversificata, insa fiecare model vine cu un pret accesibil raportat la functiile pe care le are. Aceasta a fost si ideea producatorilor, sa aduca pe piata niste aparate accesibile tuturor buzunarelor si, in cea mai mare parte, cred ca au si reusit. Dar haideti sa ne concentram asupra modelului de televizor la care am facut referire, pentru a afla mai multe.

Design

Televizorul Star-Light 55DM5000 prezinta un design modern si elegante, in totalitate de culoare neagra, perfect atat pentru linving-uri, cat si pentru dormitoare mai spatioase, datorita diagonalei generoase de 140 cm. Poate fi asezat atat pe comoda, pe masa etc, cat si amplasat pe perete pentru ca este compatibil VESA. In acest sens, va fi necesara achizitionarea unui suport special pentru a il putea monta pe perete. Ca si dimensiuni, produsul prezinta 1235 x 344 x 775 mm.

Specificatii

Star-Light 55DM5000 este un model de televizor ce face parte din gama 2016 si fiind un TV FULL HD, acesta se bucura de o claritate foarte bune a display-ului care prezinta o diagonala de 140 cm, dupa cum am mai mentionat.

Si din perspectiva sunetului, televizorul nu este mai prejos, deoarece are un sunet de calitate buna si destul de puternic, fapt ce se datoreaza tehnologiei Surround, Dolby Digital PLus si Equalizer ale sistemului ori audio stereo 2.0 de 16 W.

Televizorul prezinta o rezolutie FULL HD de 1920 x 1080 pixeli, dar si un contrast nativ de 1200:1, luminozitate de 300 cd/mp, va va ajuta sa va bucurati de o experienta minunata.

De asemenea, si timpul de raspuns este unul foarte bun si anume 6 ms, ceea ce va determinata o buna cursivitate a imaginii in miscare.

Acest televizor va va permite sa il utilizati si in alte moduri si anume pe post de monitor, datorita intrarii PC. Astfel, va veti putea conecta calculatorul sau chiar laptopul si acesta va deveni monitorul ideal la pret mult mai mic decat monitoarele existe pe piata. Prezentand si intrari HDMI si port USB 2.0, veti putea conecta dispozitive, in asa fel incat sa vizualizati fisiere de tip audio, video sau foto chiar pe TV.

Functia CI+ va va ajuta sa uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile ce il insoteau, pentru ca veti putea introduce cablul direct in televizor.

Functia EPG va va ajuta sa selectati emisiunile preferate si sa programtati orele de vizionare totodata.

Nu putem uita sa mentionam nici Slotul CI+ si tunerul digital incorporat DVB-T/C, prin intermediul carora veti putea elimina o mare parte dintre cabluri si nu va va mai fi necesar decodorul clasic utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu. Ambele va vor fi utile in receptionarea transmisiilor TV digitale ori de inalta definitie. Consumul de energie a fost estimat la 71 W.

Unghiul de vizibilitate este si el destul de mare si anume 178/178 grade, ceea ce inseamna ca veti putea viziona imagini clare din aproape orice pozitie.

Ca si accesorii care vin la pachet cu acest televizor, sunt desigur cele clasice: telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au declarat multumiti, insa nu au detaliat foarte bine acest produs. Tot ce s-a pus in valoare, a fost eficienta dublei sale utilizare – pe post de TV, dar si de monitor, si claritatea imaginii neasteptat de buna. Nu s-au intampinat problmele de functionare.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 55DM5000, 140 cm, Full HD il consider ideal pentru persoanele care vor sa inlocuiasca vechiul televizor, cu un model ceva mai performant, dar la un pret accesibil. De asemenea, este ideal si pentru cei care vor sa il utilizeze pe post de monitor pentru ca se descurca foarte bine si cu aceasta intrebuintare. Daca sunteti curiosi sa consultati o oferta, aici o puteti accesa.

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • diagonala mare
  • imagine buna
  • sunet clar
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • lipsa functii Smart

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *