lun. mai 6th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner Black Tail MG-D1800BK este o masina de tocat carne electrica prevazuta cu accesorii utile care poate fi un real ajutor in orice gospordarie. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare despre performantele aparatului.

Masina de tocat Heinner Black Tail MG-D1800BK prezinta o putere de 1800 W si este prevazuta cu o capacitate de maruntire de 1.7 kg pe minut. Motorul din dotare asigura un ritm constant si o tocare eficienta si rapida.

Printre accesoriile pe care le include se numara accesoriul pentru carnati si kebbe cu ajutorul carora veti toca peste, carne pentru musaca, perisoare, lasagna sau chiftelute, respectiv puteti prepara carnati deliciosi de casa. Cu ajutorul celor doua site, puteti toca mai fin sau mai grosier continutul. Gratie cutitelor din inox din dotare, carnea va fi maruntita eficient, chiar si tesutul mai dur, respectiv legumele tari.

Functia Reverse este foarte utila atunci cand apar blocaje, caci deruland in sens invers, masina se va debloca. Aparatul include spatiu special pentru depozitarea accesoriilor, prevenind astfel pierderea lor.

Aparatul nu este unul foarte voluminos, dimensiunile acestuia fiind d e36.1 cm lungime, 16.4 cm latime si 34.1 cm inaltime, avand o greutate de 3.96 kg, ceea ce inseamna ca se integreaza usor si in bucatarii mai mici.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner Black Tail MG-D1800BK este o masina de tocat carne foarte practica ce reuseste sa proceseze rapid si eficient carnea. Cumparatorii sunt multumiti de rezultatele obtinute cu ajutorul sau si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este usor de folosit, proceseaza rapid si uniform continutul, accesoriile din dotare sunt utile, iar intretinerea produsului facila si rapida. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner Black Tail MG-D1800BK

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Accesoriu kebbe, Accesoriu carnati
  • Cutit din otel inoxidabil
  • 2 site de tocare de dimensiuni diferite

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *